Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Évekkel ezelőtti megcsalással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évekkel ezelőtti megcsalással mit kezdenétek?

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk együtt. Házasok, van 2 gyerek s úton a harmadik, építkezünk is. Abszolút harmonikus, szeretetteljes a kapcsolatunk. Kiegyensúlyozottak a mindennapjaink, rendben van a szexuális életünk, még így terhesen is.

Egy régi ismerősünk eljött látogatóba, iszogatás, sztorizgatás.

Összeraktam ebből egy dolgot, hogy a férjem félrement egy utazás alkalmával. Ez 6 éve lehetett. Holnap este lesz alkalmas a pillanat, hogy leüljek a férjemmel kettesben megbeszélni.

Addig pedig próbálom a forgatókönyveket lejátszani magamban. Hogy mi a fene lesz, ha beigazolódik hogy szexuális kapcsolatot létesített anno vkivel.

Persze válás, de nem tudom maholnap intézni. A szülés egy olyan megterhelő dolog, és utána helyre jönni, hogy kb még fél évet maradnom kellene. Nem újszülöttel +2 gyerekkel albérletet keresni. A félkész házat is vagy befejezni, vagy áron alul eladni.

Ki mit tenne? Szeretnék komoly kapcsolatban, házasságban élő válaszolók véleményét kikérni.

szept. 4. 20:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/72 anonim ***** válasza:
23%
67!Szerencsére szeretem a feleségem,vállalkozó vagyok de a hozzád hasonló nőkkel akik azonnal válnának s máris lerántanák a pasit óva intem minden alkalmazottam..Tudld az eskű szerint jóban rosszban..Ha hozzád hasonló nőhőz kerülnék egy buznyákot nem kapnál,úgy kinulláznám a vállalkozásom papíron hogy a minimált örülj ha megkapnád..A mielőtt letámadnak,a gyereknek viszont mindent fizetnék..Bármit ami a sikeres eletéhez kell,ha kell elperelném az anyától..De minimum osztott felügyelet s egy büdös gyerektartást nem kapnál..Osztott felügyeletnél nem kell s a bíróság nem a csalást nézi elsőként,hanem az anyagi helyzetet..Az akit te így ki akarnál.fosztani azt sosem szeretted..Konkrétan tönkretennélek..
szept. 22. 18:36
 72/72 anonim ***** válasza:
65%
71 es engem is megproʻbàlt kifosztani a volt pàrom, nem sikerult neki. Ezt gondolom èn is amit 4 even at művelt abból latszik h nem szeretett. Viszont azt tudd hogy a bíróság nagyon elfogult, úgyhogy nagyon kemény harcra készülj fel előre papìrokkal dokumentumokkal
szept. 22. 20:02
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!