Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Évekkel ezelőtti megcsalással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évekkel ezelőtti megcsalással mit kezdenétek?

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk együtt. Házasok, van 2 gyerek s úton a harmadik, építkezünk is. Abszolút harmonikus, szeretetteljes a kapcsolatunk. Kiegyensúlyozottak a mindennapjaink, rendben van a szexuális életünk, még így terhesen is.

Egy régi ismerősünk eljött látogatóba, iszogatás, sztorizgatás.

Összeraktam ebből egy dolgot, hogy a férjem félrement egy utazás alkalmával. Ez 6 éve lehetett. Holnap este lesz alkalmas a pillanat, hogy leüljek a férjemmel kettesben megbeszélni.

Addig pedig próbálom a forgatókönyveket lejátszani magamban. Hogy mi a fene lesz, ha beigazolódik hogy szexuális kapcsolatot létesített anno vkivel.

Persze válás, de nem tudom maholnap intézni. A szülés egy olyan megterhelő dolog, és utána helyre jönni, hogy kb még fél évet maradnom kellene. Nem újszülöttel +2 gyerekkel albérletet keresni. A félkész házat is vagy befejezni, vagy áron alul eladni.

Ki mit tenne? Szeretnék komoly kapcsolatban, házasságban élő válaszolók véleményét kikérni.

szept. 4. 20:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/72 anonim ***** válasza:
22%
Az én szüleim elváltak.Apukám egyszer lépett egész életében félre,hihetetlenül megbánta.Apukám nem sokkal később a fájdalomtól amit okozott öngyilkos lett,a hugommal sosem bocsátottuk meg anyámnak hogy nem tudott megbocsátani és apámat a sírba kergette.Amint nagykorúak lettünk végleg leléptünk külföldre.15 éve nem beszéltünk,van gyerekünk de olyan nagyihoz nem viszem őket aki nem képes megbocsátani s aki miatt egy ember meghalt.Az egyik előző hozzászólónak igaza van,nőknek semmilyen hatalom..A világ legveszélyesebb vezetői a nők a folyamatos intrikákkal,meg szarkavarással,s nem képesek megbocsátani.Németországban hála Merkel balfasz hozzáállásának németek tömegei halnak meg a migránsbünőzés miatt.Nálunk a cégnél 2x meggondoljuk hogy egy nőnek bármilyen hatalmat adjunk.
szept. 5. 12:54
 32/72 A kérdező kommentje:

"Mert hülyék vagytok a helyzeteket reálisan értékelni"

Aláírom, hogy most zaklatott vagyok és nem tudom reálisan nézni.

De próbáljuk meg:

Szeret a férjem, velem akar élni, de lehetősége adódott és kihasználta. Nulla érzelmi jelentőséggel, csak ürített egyet. Kb egy interaktív maszturbációhoz hasonlítsam?

S nyeljem le ezt, mert amúgy jó a kapcsolatunk?

Nyilván ha egyszeri megbotlás, elgondolkodtató. De oda a bizalom!! Honnan tudjam, hogy nem volt több, vagy nem lesz több?

szept. 5. 12:58
 33/72 anonim ***** válasza:
51%

18 voltam, nőként mondom.

Nem rúgnék fel (lassan) 3 gyerekkel mindent, főleg úgy, hogy jó a kapcsolat egy évekkel ezelőtti egyszeri alkalomért, nem egy viszony, nem érzelmek, egyszeri ürítés, egy nyaraláson. Biztos nem tenném ennyire könnyen túl magam rajta én sem, ahogy itt leírom, de épp ésszel is..

Én férfiak között dolgozom, látom mi megy. 10ből 9 volt már hűtlen, ez van... És ha igaz ez így ahogy most gondolod akkor a férjed a "legjobb" "legkevésbé megalázó" módon tette ezt..

szept. 5. 13:13
 34/72 anonim ***** válasza:
10%
Az utolsó nő az egyetlen értelmes..Úgy néz ki 30-40 felett a menopauza sok nő eszét elveszi..
szept. 5. 13:31
 35/72 anonim ***** válasza:
76%
31. Apád megbocsátott volna anyádnak fordított helyzetben???
szept. 5. 14:17
 36/72 anonim ***** válasza:
65%

Veled vagyok, Kérdező. Az én kapcsolatomban ugyan nem megcsalás történt, más miatt lett oda a bizalmam, de én is azonnal léptem.

Nem tartozol felelősséggel a másik mentális problémáiért, ha esetleg negatív gondolatai lennének. Nyilván nem fogod buzdítani rá, de nem is maradhatsz ott fogni a kis kezét. Ő tudja, mi a bűne, most fizet.

szept. 5. 14:27
 37/72 anonim ***** válasza:
6%
37!Igen megbocsátott volna..Képzeld ismeri ezt a fogalmat..Nem csak a gyűlölet vezérli..Ezért környŵkezte meg a kígyó az édenben a nőt..Mert befolyásolható,tele gyűlőlettel
szept. 5. 14:31
 38/72 anonim ***** válasza:
92%
#39 A nő kva anyját, amiért megcsalták, tényleg.
szept. 5. 14:42
 39/72 anonim ***** válasza:
90%

Apukám egy jellemtelen alak volt. Félre lépett, de még a súlyát sem tudta elviselni. Szegény... és még a saját halálának a terhét is anyátokra rakta. Szánalmas.

szept. 5. 16:54
 40/72 anonim ***** válasza:
69%

"Fb-t átnéztem éjszaka évekre visszamenőleg semmi extra) soha nem dugdosta a telót, minden jelszavat tudom. Merre induljak?"

Hát, nekem ez így rendben tűnik. Nem tudom mennyire éri meg borítani egy esetleges egyszeri ügy miatt... De nyilván teljesen átérzem, hogy rémes érzés. Nem pont olyan időszakban volt, amikor volt valami konfliktusotok, amiben te is sáros voltál?

Lehet tényleg az a jobb a lelkednek, ha előhozod hogy tudsz róla. És akkor majd alakul.

szept. 5. 17:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!