Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, ti kezdenétek biszex lánnyal, úgy hogy csalt már meg biszex lány?
A volt barátnőm hónapokig csalt a hátam mögött egy ismerős férfivel. Mikor lebuktak nem igazán tanúsított megbánást, úgy tett mintha mi se történt volna csak én drámáznék, így nem bocsájtottam meg neki. A férfi akivel megcsalt hetekig zaklatott, sértegetett, leírta, hogy mit csinált az ágyban a barátnőmmel, képernyő fotókat küldött a perverz beszélgetéseikről stb. Azóta nem is voltak csak rövidebb kapcsolataim.
A mostani nő, akit megismertem jóval kiegyensúlyozottabbnak tűnik, érettebben áll a dolgokhoz (idősebb is a volt a barátnőmnél). Úgy veszem észre , hogy nem kalandozós típus, komoly kapcsolatot keres, ő még nem csalta meg egy párját sem. Viszont ezelőtt férfivel élt házasságban, most elvált. Nem fog hiányozni neki a tudjátok mi? Adnátok neki egy esélyt vagy ha már egyszer megégettem magam akkor felejtős?
Pontosan ahogy 7#-es írja.
Én a másik oldalról tudom ezt megerősíteni. Nekem is volt, aki megcsalt, méghozzá első kapcsolat. Én is belemehetnék akár hosszabban is a témába, de felesleges. Nem a szexuális beállítottsága miatt lesz valaki csalfa, hanem a személyisége miatt. Ha annó az első kapcsolat, egy ember alapján meg(el)ítélek másokat, akkor most nem lennék együtt a (bi) barátnőmmel majdnem egy évtizede. A bizalom maximális, soha nem csalna meg se pasival se nővel.
Viszont ha nem tudsz túl lépni a sértettségeden és csak rávetítenéd a következő kapcsolatodra, akkor inkább leszbikusok között keresgélj. A másik félnek is mérgezné a mindennapjait, hogy állandóan bizonygatnia kell a szerelmét és biztosítania a felől, hogy nem fog megcsalni. Bizalom nélkül halálra van ítélve bármilyen kapcsolat.
Na csak nem lett olyan lényegretörő, mint akartam, mindig többet pofázok, mint szeretnék.. :D
Sok sikert! :)
Sose voltam még nővel, de mindkét nem iránt érzek vonzódást. Viszont nagyon erősen tartom magamat ahhoz, hogy soha senkit nem lennék képes megcsalni, mert undorító dolognak tartom. A megcsalás nem a szexuális orientációtól függ, hanem magától az embertől. Az, hogy neked pont így jött ki a lépés az inkább egy szerencsétlen véletlen. (De amúgy meg volt olyan leszbikus ismerősöm akit a leszbikus partnere csalt meg).
Ha életem szerelmét egy nőben találom meg, akkor sose fogom megcsalni, se nővel, se férfival...ha férfiban találom meg, akkor szintén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!