Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, titeket mennyire zavar, ha egy lány szőrös odalent?
Figyelt kérdés
Titeket zavar, ha egy lány szőrös, vagy borostás odalent?2022. máj. 29. 15:43
A kérdező szavazást indított:
Igen, zavar. Legyen teljesen csupasz.
Egyáltalán nem zavar.
Legyen borostás.
39 szavazat
1/6 anonim válasza:
Őszintén, engem az zavar, ha csupasz vagy borostás.
Tudom, én vagyok a törpe kisebbség...
2/6 anonim válasza:
Ne legyen nagyon szőrös. Ha fazonra/rövidre nyírt vagy csupasz, az bejön.;)
3/6 anonim válasza:
Nekem az tetszik, ha az ajkak szabaddá vannak téve, de a vénuszdombon van egy kis fazonos pamacs.
4/6 anonim válasza:
A borosta nem zavar,de a nagyobb szőr igen.
5/6 anonim válasza:
Engem pont, hogy a borosta zavar. Amikor ilyen 2-3 napos, na az engem valamiért nagyon bök... Ha teljesen csupasz az számomra kislányos, de igazából ha neki így jó, nekem is. Nem mondom, hogy a dzsungel tetszik, de amikor 1 hétig nem borotválkozik a párom (könyörögnöm kell neki érte), na az megőrjít, imádom. Pihe-puha, és pont jó. Persze ez adottságtól is függ, ismertem lányt, aki 4 nap után drótkefe... Persze az olyan lány "jobb" csupaszon. Partnere válogatja. Igazából pedig nem érdekel, (pl. alkalmi partnernél, vagy nem komoly kapcsolatnál). Nem a fanszőrzetbe szeretsz bele, és nem is azt kell nyalni... A lényeg és a lényeges terület speciel nem szőrös ugyebár.
6/6 anonim válasza:
A csupasz vagy rövidebb ugyanúgy tetszik, a dzsungel az valahogy nem jön be, nem lehet olyan kellemes azt nyalni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!