Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikusok, ti kezdenétek biszex lánnyal, úgy hogy csalt már meg biszex lány?
A volt barátnőm hónapokig csalt a hátam mögött egy ismerős férfivel. Mikor lebuktak nem igazán tanúsított megbánást, úgy tett mintha mi se történt volna csak én drámáznék, így nem bocsájtottam meg neki. A férfi akivel megcsalt hetekig zaklatott, sértegetett, leírta, hogy mit csinált az ágyban a barátnőmmel, képernyő fotókat küldött a perverz beszélgetéseikről stb. Azóta nem is voltak csak rövidebb kapcsolataim.
A mostani nő, akit megismertem jóval kiegyensúlyozottabbnak tűnik, érettebben áll a dolgokhoz (idősebb is a volt a barátnőmnél). Úgy veszem észre , hogy nem kalandozós típus, komoly kapcsolatot keres, ő még nem csalta meg egy párját sem. Viszont ezelőtt férfivel élt házasságban, most elvált. Nem fog hiányozni neki a tudjátok mi? Adnátok neki egy esélyt vagy ha már egyszer megégettem magam akkor felejtős?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!