Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Évekkel ezelőtti megcsalással...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Évekkel ezelőtti megcsalással mit kezdenétek?

Figyelt kérdés

12 éve vagyunk együtt. Házasok, van 2 gyerek s úton a harmadik, építkezünk is. Abszolút harmonikus, szeretetteljes a kapcsolatunk. Kiegyensúlyozottak a mindennapjaink, rendben van a szexuális életünk, még így terhesen is.

Egy régi ismerősünk eljött látogatóba, iszogatás, sztorizgatás.

Összeraktam ebből egy dolgot, hogy a férjem félrement egy utazás alkalmával. Ez 6 éve lehetett. Holnap este lesz alkalmas a pillanat, hogy leüljek a férjemmel kettesben megbeszélni.

Addig pedig próbálom a forgatókönyveket lejátszani magamban. Hogy mi a fene lesz, ha beigazolódik hogy szexuális kapcsolatot létesített anno vkivel.

Persze válás, de nem tudom maholnap intézni. A szülés egy olyan megterhelő dolog, és utána helyre jönni, hogy kb még fél évet maradnom kellene. Nem újszülöttel +2 gyerekkel albérletet keresni. A félkész házat is vagy befejezni, vagy áron alul eladni.

Ki mit tenne? Szeretnék komoly kapcsolatban, házasságban élő válaszolók véleményét kikérni.

szept. 4. 20:18
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/72 anonim ***** válasza:
33%
Hagyd a fenébe!
szept. 4. 20:19
 2/72 anonim ***** válasza:
36%
6 éve volt..Ha azóta kiegyensúlyotorr a kapcsolat s van 3 gyerek akkor jó nagy f.sz vagy ha válni akarsz...Max kefélj te is 1x félre..
szept. 4. 20:20
 3/72 anonim ***** válasza:
58%

Miért veszed természetesnek, hogy minden gyerek nálad lenne, ha válás lenne?

Amúgy itt más sztem a gond...

szept. 4. 20:23
 4/72 Noren1989 ***** válasza:
76%
Én szóban kezdésnek megb@sznàm a szàjàt, aztàn majd kialakul. Bàr én bosszúàlló, akaratos típus vagyok, férfiből.
szept. 4. 20:29
 5/72 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem az egyetlen félrelépése. Ez az egyetlen amiről tudsz
szept. 4. 20:39
 6/72 anonim ***** válasza:
75%

Huha, én a helyedben azért megpróbálnék valami bizonyítékot is szerezni. Mert ha történt is ilyen, akkor se fogja sztem bevallani.

Biztos nem a kedves ismerős akart bekavarni véletlenül? Nem értem minek kottyintana el valaki ilyen témát... :(

szept. 4. 21:01
 7/72 anonim ***** válasza:
88%

Nagyon becsüllek, amiért nem hagyod annyiban, és lépsz. Tudom, gyerekek (egyik ráadásul még úton) és építkezés... de ez egy akkora árulás, ami megmérgezte az egészet. Nem is szabad maradni, nem leszel boldog, a gyerekek meg érezni fogják hogy valami nem oké.

Sajnos érdemi segítséget nem igazán tudok adni - lépj kapcsolatba mindenkivel, akinek számíthatsz a segítségére, támogatására. Ügyvéddel is mindenképp lépj kapcsolatba, mihamarabb. Pszichológussal is érdemes lehet beszélni, ez egy nagy törés az életedben, jó, ha könnyebben fel tudod dolgozni.

szept. 4. 21:37
 8/72 anonim ***** válasza:
79%

Én pedig azt javaslom, hogy ne most hozd szóba. A harag nem jó tanácsadó. Gondold át a történetet, hogy 100% nem tévedsz e. Én inkább nyitva tartanám a szemem, hogy ez egyszeri eset volt e. Mert ha nem, akkor annak vannak jelei. A régi ügyet is néha fel lehet deríteni, csak idő kell hozzá. Úgyhogy én ezt választanám.

Amíg ez a dolog leülepszik, neked is lesz időd átgondolni, hogyan tovább, ha kiderül, hogy tényleg félre lépett.

Az a véleményem, hogy nagyon kevés lehet az olyan eset,ahol valaki egyszer botlik meg és nem ismétlődik meg. Bizonyíték nélkül nem állnék neki.

szept. 4. 21:40
 9/72 anonim ***** válasza:
100%

Nyilván nem kell ráborítani az asztalt a fickóra, de szerintem igenis jobb mihamarabb megbeszélni. Szépen higgadtan. Ez most egy nagyon komoly vád, és emészteni fogja a Kérdezőt, amíg nem tisztázódik (ha igaz, ha nem)

Halogatni nem érdemes, nem lesz jobb, csak magát fogja stresszelni

szept. 4. 21:43
 10/72 anonim ***** válasza:
90%

Készülj az önálló életre.

Lélekben és anyagiakban is.

Sajnos #5-nek igaza van, tapasztalatból írom.

szept. 4. 21:49
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!