Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rossz ember vagyok vagy normális hogy a nálam jóval fiatalabb nők sokkal vonzóbbak?
De ezt mindenki tudatosan vállalta, aki megházasodott. Vagy te abban a hitben éltél, hogy a párod örökre feszes 20 éves marad, és életetek végéig minden felhőtlen lesz? Akkor jó nagy marha vagy🤣Aki kimondta az oltárnál az igent, az tartsa is hozzá magát, különben csak segget csináltok a szátokból. Komolytalan vicc már ez az egész társadalom.
Nem azért vagy rossz ember, mert vonzónak találsz egy csinos, fiatal lányt, hanem mert kurvázol a feleséged háta mögött.
Amúgy komolyan beszarok... Tényleg arra vagy büszke, hogy fizettél a szexért? Ha még arra vernéd magad, hogy olyan jól tartod magad, hogy simán megdöntesz egy huszonévest, azt érteném, de hogy a kurvázásban mi dicsőség van, az magas nekem. Kb mintha azzal flexelnél, hogy azért van vaddisznó pörkölt vacsorára, mert voltál vadászni, onnan hazafelé meg pont útba esik a hentes...
12, "Csak egy okot mondj, hogy miért ne szexeljen más emberrel akárki is."
Mert hűséget ígért. Sőt, technikailag szerződött rá, mikor itthon házasodott. Váljon el és máris szabadon kefélhet bárkit, aki beleegyezik. Csak ugye az pénzügyileg, meg kényelmi szempontokból nem kifizetődő. Ugye a lustaság és pénzéhség, nem jó indok a csalás mellett, mint írtam.
#12 A valaszaidbol itelve, egy kicsit sem meglepo, hogy nem vagy egy kivanatos szemely.
Szerintem meg szuz vagy, es a kezeden kivul "massal" meg nem volt dolgod, ezert is vagy ilyen elkeseredett. 👎🤮
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!