Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Házas szerető szakít velem ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Házas szerető szakít velem ha mással is szexelek normális?

Figyelt kérdés
Ha ő a házas akkor nem mindegy neki h nekem van más alkalmi is? Miert zavarja ha nem vagyok mascsak 1 szereto? Nem nemibetegseg miatt nem engedné hanem valami erkölcsi dologról papolt.meg h olyan mintha megcsalnam. Nem tudna már így hozzám nyúlni. Mi ez birtoklás 1 férfitól?

jún. 29. 19:40
 1/10 anonim ***** válasza:
27%
Kár, hogy az ilyen férgek nem Szaúd-Arábiában csinálják ezeket az akciókat, ott kapnának egy kis melegköves masszázst.
jún. 29. 19:56
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Körberöhögném :D

Ha nem tetszik neki, akkor ne jöjjön többet.

jún. 29. 20:15
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Inkább kontroll, mint birtoklás. Meg kettős mérce. Mondjuk nem tudom, mit vársz valakitől, aki azon az erkölcsi nívón van, hogy csalja a feleségét. Én ezért nem kezdenék soha nős vagy foglalt pasival, mert az én szememben az ilyen egy nulla.
jún. 29. 20:51
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Birtokló,önző típus.
jún. 29. 21:01
 5/10 anonim ***** válasza:
70%
Ilyenek. Miazmár hogy mással is k.fél egy nő. Nagy az egojuk.
jún. 29. 22:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Nem szakítanék,de szeretném ha tudnék róla.
jún. 29. 22:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetem alatt volt ilyen csajjal dolgom. Belement volna, hogy járjunk össze, de neki lehetnek más barátai, viszont nekem nem. Egy igazi ribi volt amúgy 😅
jún. 29. 22:57
 8/10 anonim ***** válasza:
61%
Te most komolyan ilyen kérdéseket teszel fel? Neked az okés, ha ő megcsal mást, nem látod abban az erkölcsi problémát, hogy minimum hazafele hazudik, és ezek után még rajta kattogsz hogy ő tőled mit vár el.... Ki a f---szt érdekel? Nem is kellene vele lenni.
jún. 29. 23:03
 9/10 anonim ***** válasza:
35%
Ejjha!
jún. 30. 03:13
 10/10 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Minden azon múlik, hogy miben állapodtok meg! Vannak nyílt és zárt szeretői kapcsolatok. A zártnál általában érzelmek is vannak valamelyik, vagy mindkettő részéről. Nincsenek általános szabályok, de bizony a megcsalás a szeretőre is érvényes, ha előtte zárt viszonyban állapodtak meg. Ugyanúgy fájdalmat és lelki kárt tud okozni.

Ha neked fontos, hogy több szeretőd is lehessen, azt az elején fontos tisztázni és így rábízni a döntést a másikra, hogy ezt elfogadja, vagy sem. Ha ebben titkolózol, az arra utal, hogy a kontrollt nem vagy hajlandó kiengedni a kezedből és pontosan te vagy, aki birtokol, mert nem engedsz erről szabadon döntést a szeretődnek.

júl. 3. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!