Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megcsalt a barátnőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalt a barátnőm?

Figyelt kérdés

pá napja viszket és fáj,érzékeny, piros a péniszem, neki is gyan ez van a puncijával.

én nem voltam senkivel rajta kívül.

megcsalhatott? vagy lehet erre más magyarázat?

atól lehet esetleg hogy herpeszes szájjal oráloztam?

2024. aug. 20. 02:41
 1/8 anonim ***** válasza:
0%
lehet hogy félre kefél
2024. aug. 20. 03:32
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
Lehet hogy félrelépett, de ebben a melegben amikor mindenki izzad mindenhol, előfordulhatnak bizonyos fertőzések-gombák főleg ha olyan anyagú a fehérnemű is.
2024. aug. 20. 04:06
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehetséges, de az is lehet, hogy másképp szerztetek fertőzést.
2024. aug. 20. 06:55
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Csomo mindentol lehet elkapni ilyet, pl gomba, bakterium, wc uloke, vagy tenyleg barmi. Nem kell egybol erre gondolni…
2024. aug. 20. 08:00
 5/8 anonim ***** válasza:
53%
A Balatonon voltatok mostanában? Kész fertő. Sokan belehugyoznak meg betegen mennek bele.
2024. aug. 20. 08:07
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Lehet gomba is, amihez nem kell megcsalás….! Menjetek el orvoshoz, ( pl bőr és nemi gyógyász, a barátnőd meg nőgyógyászhoz)
2024. aug. 20. 08:59
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem,hogy egyből a megcsalásra kellene gondolni.

Pl én nagyon nyitott vagyok sajnos a fertőzésekre,nekem egy nyilvános wc után hetekig kell kezelgetnem magam, mert nagyon gáz a helyzet.

Lehet ő is véletlenül összeszedett valamit. Nem kell a hüvelybe fizikailag bemenni semminek ahoz,hogy valamit összeszedjen.

Orvos! Kaptok rá candida kenőcsöt és a barátnőd kúpot.

2024. aug. 20. 09:39
 8/8 anonim ***** válasza:
100%

Olyan jók ezek a kapcsolatok, ahol mindenki egyből megcsalásra gondol (Ha ennyi a "bizalom" akkor mi a faxért vagytok együtt???).

Nekem többször is volt hüvelygombám, pedig akkor még szűz voltam.

Az orvos elmondta, hogy az uszodától kezdve a nyilvános wc-ig szinte mindentől lehet, ha esetleg pont nincs toppon az immumrendszered.

Sőt, a túlzott tisztálkodás miatt is, mert felborul a hüvely flórája és érzékenyebb lesz (én régen mindig megmosakodtam pisilés után is).

Na, ezt nálam."betiltotta", azóta semmi bajom. Ennyit erről.

2024. aug. 20. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!