Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok a barátnőtöknek, ha kiderulne, hogy a kapcsolat elején többször is megcsalt?
Főleg fiatalabb srácokkal, ismerőseivel. Sajnos nagyon el vagyok keseredve, nem tudom mit tegyek.
31F 31N
Persze, a női hűtlenség egy természetes női reakció, naív vagy még, ha azt hiszed, hogy a nők hűségesek, genetikailag hűtlenségre vannak beprogramozva. Amióta ezt tudom és elfogadtam, már nem érdekel, hogy a barátnőm hány férfival csalt, illetve csal meg. A nők ilyenek, kész.
Szerintem próbáld meg elfogadni ezt, hidd el, sokkal jobban könnyebb életed lesz, ha ezen dolgozol, most szakítasz, mi lenne, találnál egy újabb nőt aki ugyanúgy szrrá csalna, miért jön egy vonzóbb, szexibb, magasabb, izmosabb, jobbképűbb és kész, elviszi a nőket ez, ennyit róluk.
Ne ostorozd magad, ne emésszen fel a fájdalom, nekem kemény 2 évembe telt, hogy elfogadjam, hogy a nők ilyenek, de megérte. F
Mit jelent,hogy a kapcsolat elején? És ti mióta vagytok együtt?
Senki sem tökéletes, és minden ember hibázik. Én vallom,hogy mindenkinek jár egy második esély ha őszintén megbánta, és látod rajta a változást.
Pl, 10 éve vagytok egy pár, és most derült ki,hogy az első fél évben amig randizgattatok, Ő találkozott mással is. Azóta viszont hűséges, megbízható párod, és a lehető legnagyobb harmóniában éltek együtt.
"flegma lett, lekezelő, kb teljesen ignorál."
És még azt is tudtad, hogy megcsalt többször?
Van-e neked eszed?
Már rég nem lennék vele együtt. Egyébként hiába félsz nem hagyta abba a félrelépést, ugyanúgy csal mint az elején és mivel nem vagy neki elég jó és sosem leszel le fog lépni hamarosan. Várd meg ha nem tudod elhagyni, hogy ő tegye meg. Más tanácsot nem tudok adni ha nem vagy hajlandó szakítani vele.
"valami nem stimmel, flegma lett, lekezelő, kb teljesen ignorál."
Bocs, mi a kérdés? 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!