Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Megbocsátanátok a barátnőtökne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok a barátnőtöknek, ha kiderulne, hogy a kapcsolat elején többször is megcsalt?

Figyelt kérdés

Főleg fiatalabb srácokkal, ismerőseivel. Sajnos nagyon el vagyok keseredve, nem tudom mit tegyek.

31F 31N

júl. 22. 22:57
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%

"valami nem stimmel, flegma lett, lekezelő, kb teljesen ignorál."

Mi a te szereped ennek a nőnek az életében?

júl. 23. 06:21
 12/22 anonim ***** válasza:
Nem. Én is szeretem a szexet, változatos nőkkel is, de ezt addig élem ki amíg szingli vagyok. Ha elköteleztem magam, akkor vagyok annyira ész által vezérelt gerinces lény, hogy az ilyen ösztöneimet elnyomom és hűséges maradok. Éss ezt elvárom a másik féltől is. Ha megcsalt, a bizalom oda, és részemről kérdés nélkül vége a dolognak. 34/F
júl. 23. 07:52
 13/22 anonim válasza:

Ami a te bánatod, az másnak az öröme :)

.

HOTWIFE.

.

Én pld, pont arra izgulnék, ha feleségem mással is szeretkezne, de sajna Ő nem akar ilyen kalandot.

.

Szóval gondolj inkább arra, hogy amikor a párod félrelép, akkor azt nem azért teszi, hogy téged bosszantson, hanem azért, hogy önmagát mulattassa :)

júl. 23. 11:37
 14/22 anonim ***** válasza:
12, jogos!
júl. 23. 13:18
 15/22 anonim ***** válasza:

"Én pld, pont arra izgulnék, ha feleségem mással is szeretkezne, de sajna Ő nem akar ilyen kalandot."

Mutass be neki, távolról nézheted...

júl. 23. 13:52
 16/22 anonim ***** válasza:

"20-23 éves srácokkal csalt meg, de nem csak szex erejéig, hanem folyamatosan beszéltek is."

És még veled is szexelt és romantikázott? Vagy mi volt eddig a szereped ebben a kapcsolatban? Te biztosítottad hozzá az ingyen lakást? Vagy mit?

júl. 23. 14:09
 17/22 anonim ***** válasza:
Biztos nem bocsájtanám meg.
júl. 23. 22:47
 18/22 anonim ***** válasza:
Ribizli Gizi a rendes neve!
júl. 24. 00:14
 19/22 anonim ***** válasza:
Csinalj neki gyereket.
júl. 24. 09:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Kérdezőt elvesztettük...
júl. 26. 14:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!