Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megbocsátanátok ezt neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbocsátanátok ezt neki?

Figyelt kérdés

Randizik egy sráccal. Sokszor telefonon is értekezünk különböző témákról. Egy viszonylag semleges téma kapcsán nem értett velem egyet, nem hagyta, hogy befejezzem a gondolatmenetemet, annyit mondott, hogy "full hülyeségeket beszélsz, további szép napot" és letette a telefont, aztán egy napra sztm le is tiltott, mert nem láttam viberen semmi információt és a képe is eltűnt. Most eltelt 3 nap és jelentkezett, hogy hogy vagyok. Én meg közöltem vele, hogy komolyan írsz nekem egy ilyen viselkedés után és még szükségét sem érzed, hogy bocsánatot kérjél a viselkedésedért. Én a tisztelet és elfogadás teljes hiányát látom ebből és nincs miről beszélgessünk, mert akkora köztünk a szakadék.

Úgy gondolom, hogy láttam az igazi arcát és ez az, amire nincs szükségem. A barátaim szerint adhatnék még egy esélyt, de ezek után én nem érzem. Ezt elég súlyosnak érzem.

2023. febr. 22. 13:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudom, mi lehetett az a téma, de mindegy is. Akinek már az elején így el tud szállni az agya, és főleg, hogy ennyire lekezelő bunkó, az milyen lesz majd egy kapcsolatban? Hogy fog viselkedni, ha valami nézeteltérésetek van?

Jobb az ilyentől azonnal szabadulni.

2023. febr. 22. 13:16
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Ezek után én se ismerkednék vele tovább.
2023. febr. 22. 13:21
 3/23 anonim ***** válasza:
100%

"A barátaim szerint adhatnék még egy esélyt,"

Ne adj. Kéretlen tanácsot különben is alapból nem érdemes megfogadni.

2023. febr. 22. 13:22
 4/23 anonim ***** válasza:
100%

"Úgy gondolom, hogy láttam az igazi arcát és ez az, amire nincs szükségem. A barátaim szerint adhatnék még egy esélyt, de ezek után én nem érzem. Ezt elég súlyosnak érzem."

Ne hallgass a "barátaidra". Tudod vannak olyan emberek, még ha ezek barátok is, hogy nem tudják bele képzelni magukat a te helyzetedbe... vajon, ha velük történne ez, ők adnának esélyt? Vagy csak a szájuk jár?

2023. febr. 22. 13:24
 5/23 A kérdező kommentje:
De nem is ez, hanem az, hogy nincs önkritikája, hogy beismerje, hogy bunkón viselkedett ok nélkül és ezért bocsánatot kellene kérnie? Ez az, ami kvra felbosszant
2023. febr. 22. 13:28
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd a francba
2023. febr. 22. 13:35
 7/23 anonim ***** válasza:
96%
Írtad, hogy semleges téma. Azért írd le, kivi vagyok, hogy miről lehetett szó. (Neked adok igazat, csak kivi vagyok)
2023. febr. 22. 13:37
 8/23 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
Hisztis barom hagyd a picsába
2023. febr. 22. 13:40
 9/23 anonim ***** válasza:
100%

Hagyd a pitlibe.

Nálam eleve az aki szó nélkül ledobja a telefont, ki is esett a pikszisből, függetlenül attól, mi történt előtte.

2023. febr. 22. 13:42
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Fura barataid vannak. Ha igy viselkedik egy szimpla beszelgetes kozben, kepzeld el, milyen lenne, ha kapcsolatban osszevesztek valamin, egyutt laktok… Jo esetben csak radbssza az ajtot, es elvonul. Rossz esetben meg ki tudja.
2023. febr. 22. 13:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!