Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbocsátanátok ezt neki?
Randizik egy sráccal. Sokszor telefonon is értekezünk különböző témákról. Egy viszonylag semleges téma kapcsán nem értett velem egyet, nem hagyta, hogy befejezzem a gondolatmenetemet, annyit mondott, hogy "full hülyeségeket beszélsz, további szép napot" és letette a telefont, aztán egy napra sztm le is tiltott, mert nem láttam viberen semmi információt és a képe is eltűnt. Most eltelt 3 nap és jelentkezett, hogy hogy vagyok. Én meg közöltem vele, hogy komolyan írsz nekem egy ilyen viselkedés után és még szükségét sem érzed, hogy bocsánatot kérjél a viselkedésedért. Én a tisztelet és elfogadás teljes hiányát látom ebből és nincs miről beszélgessünk, mert akkora köztünk a szakadék.
Úgy gondolom, hogy láttam az igazi arcát és ez az, amire nincs szükségem. A barátaim szerint adhatnék még egy esélyt, de ezek után én nem érzem. Ezt elég súlyosnak érzem.
Nem tudom, mi lehetett az a téma, de mindegy is. Akinek már az elején így el tud szállni az agya, és főleg, hogy ennyire lekezelő bunkó, az milyen lesz majd egy kapcsolatban? Hogy fog viselkedni, ha valami nézeteltérésetek van?
Jobb az ilyentől azonnal szabadulni.
"A barátaim szerint adhatnék még egy esélyt,"
Ne adj. Kéretlen tanácsot különben is alapból nem érdemes megfogadni.
"Úgy gondolom, hogy láttam az igazi arcát és ez az, amire nincs szükségem. A barátaim szerint adhatnék még egy esélyt, de ezek után én nem érzem. Ezt elég súlyosnak érzem."
Ne hallgass a "barátaidra". Tudod vannak olyan emberek, még ha ezek barátok is, hogy nem tudják bele képzelni magukat a te helyzetedbe... vajon, ha velük történne ez, ők adnának esélyt? Vagy csak a szájuk jár?
Hagyd a pitlibe.
Nálam eleve az aki szó nélkül ledobja a telefont, ki is esett a pikszisből, függetlenül attól, mi történt előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!