Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak csak azért nem hagyják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak csak azért nem hagyják el a 30 feletti párjukat fiatalabbért, mert nem tehetik meg?

Figyelt kérdés
A mai huszas generáció lányban olyan, mint a mennyország, kb minden fiatal lány topmodellnek néz ki. Azok a pasik, akiknek 30 feletti a párjuk, nem kaphatnak fiatalt, azért nem hagyják ott ezeket a nőket?
aug. 16. 20:43
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
64%

Hófehér bőröm van, megvan minden fogam (igen, még a bölcsesség fogaim is), de mesélj még te kotonszökevény 😉.

A gatyádba élveznél, ha szóba állnék veled.

aug. 16. 22:32
 22/31 A kérdező kommentje:
😂 Max a mű Adidas cipődre hánynék, miután megláttam a rusnya fejedet az amorf testeddel, te szerencsétlen. Nem tehetsz róla, hogy ronda vagy, de az, hogy még az egy db agyi sejteddel is csak a McDonalds rendelést tudod felvenni Miskolcon, sajnos ellehetetleníti az esélyeidet.
aug. 16. 22:39
 23/31 anonim ***** válasza:
65%
Kérdés jelentve.
aug. 16. 22:40
 24/31 anonim ***** válasza:
67%

[link]

Én, a "rusnya, fogatlan cigány" vállalom magamat.

És te, kis gyökér? Muti a pofád.

aug. 16. 22:46
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Petra engedd el...
aug. 16. 23:06
 26/31 anonim ***** válasza:
Adidas 🤣🤣🤣
aug. 16. 23:09
 27/31 anonim ***** válasza:
Elengedtem, csak misztikum számomra, hogy az első válaszom alapján már "proli" vagyok, aztán meg "fogatlan miskolci cigány" 😂. (És félreértés ne essék, semmi bajom a cigányokkal, nekem nincs velük rossz tapasztalatom.)
aug. 17. 00:01
 28/31 anonim ***** válasza:
Kiírsz egy ragebait kérdést aztan meg nekiállsz valaszolokat szidni... Kussoljál Alekosz.
aug. 17. 01:29
 29/31 anonim ***** válasza:

Es a pasi mindig lecsereli a noit, ahogy azok betoltik a 30-at? Akkor is, ha o mar mondjuk az 50 fele kozelit?😀

24-35 evesek voltunk amikor megismerkedtunk a ferjemmel, a volt felesege 3 evvel fiatalabb nala. Most vagyunk 28-39 evesek, akkor 2 ev mulva le fog cserelni a ferjem egy nalam is fiatalabbra?

aug. 17. 08:20
 30/31 anonim ***** válasza:

36 vagyok ó 29eves , most lesz 30eves a párom.

És ö akart engem nem én őt!!

Ez pár hónapja, élete legszebb nője vagyok.

Erre varj gombot

És jól néz ki

aug. 17. 09:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!