Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez már érzelmi megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már érzelmi megcsalás? Férjem egyre jobban kötődik egy fiatalabb nőhöz.

Figyelt kérdés

29 éve vagyunk házasok, férjem 52 éves, én 49. Jónak mondhatom a kapcsolatunkat, nagyon ritka a veszekedés. Két huszonéves gyermekünk van akik már kirepültek. Sosem adott okot arra, hogy kételkedjek a hűségében, eddig.

Munka által megismert egy 30 éves nőt, szinte minden nap találkoznak. Eleinte még mesélt róla mint szinte minden kollégájáról, hogy egy kedves, vicces, jószívű lány. Aztán facebookon is elkezdtek beszélgetni szerinte semleges dolgokról pl munka. Összebarátkoztak, még ez sem zavart. Amikor a nő másik albérletbe költözött, segített neki a cuccait átvinni. Innentől már többször összefutottak egy kávéra, majd volt, hogy egy egész szabadnapjukat töltötték együtt, nem is egyszer. Ha a nő felhívta és segítséget kért valamiben, azonnal rohant a férjem. Itt már gyanús volt, hogy valami van de a férjem azzal hárított, hogy csak lányaként kezdi megszeretni.

Aztán a nő felmondott, talált egy jobb állást, amiben a férjem támogatta őt, de közben kicsit összetört. Ekkor közöltem vele, hogy inkább vallja be a megcsalást de engem ne nézzen hülyének. Továbbra is tagadta, hogy megcsalt volna. Csak baráti ölelések voltak. De aztán folytatta, hogy elismeri kötődni kezdett a nőhöz és úgy érzi a sok beszélgetés és idő miatt egy kapocs kialakult. Mondta, hogy a nő sose célzott semmire de érzi, hogy ő is ragaszkodni kezdett hozzá. Tehát kölcsönös ez a valami de sosem lépték át a határt.

Elhiszem neki, hogy nem történt több, mégis úgy érzem ez még rosszabb, mintha lefeküdtek volna. Ez az egész másfél éve indult. A nő felmondása két hete volt. Gondolkodási időt kértem.

Létezhet, hogy a férjem tényleg beleszeretett? Elmúlhat ez idővel, ha semmi több nem történt tényleg?

2023. ápr. 13. 19:31
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
96%
Van okod aggódni,sajnos.
2023. ápr. 13. 19:35
 2/35 anonim ***** válasza:
27%

Ha vaj lenne a füle mögött nem beszélt volna ennyit róla mert félt volna a reakcióktól, félreértések stb.

Azért mert valakit megkedvelsz és kialakul egy kapcsolat köztetek nem jelenti azt, hogy bele is szeretsz és szúrnád.

Hazabeszélek de szerintem inkább becsülni kellene, hogy nem titkolta.

2023. ápr. 13. 19:36
 3/35 anonim ***** válasza:
85%

hallod, inkább azt kéne tisztáznod, te szerelmes vagy-e a férjedbe, vagy szereted-e még annyira, h. életed végéig vele maradj?

nekem ez kicsit furcsa, h. másfél évig elnézted, ahogy felépül köztük egy ksapcsolat, de nem léptél közbe.

gondolom, fb-n láttad a nőt, de arról semmit nem írtál, hogy néz ki.

ha névről ismered, sosem jutott eszedbe beszélni vele, h. ne a férjdet ugráltassa, soha nem kiabáltál azért, h. a férjed egy teljes szabadnapot másik nővel tölt, és nem veled?

azért kéne tisztázni, te mennyire ragaszkodsz még a férjedhez, mert az is lehet, h. már nnyira nem, különben ezt eddig sem tűrted volna.

másrészt naiv ne égy, ha le is feküdtek, vagy volt bármi, úgysem fogja bevallani.

az is igaz, ha eltiltod tőle, a hátad mögött simán talákozhatnak, beszélhetnek.

ezért inkább a nővel beszélj, és mondd neki, h. kopjon le, ne egy házas ffira akaszkodjon.

vagy válj el, ha úgy érzed, már nem szereted annyira a férjed.

2023. ápr. 13. 19:43
 4/35 anonim ***** válasza:
26%
Már szakítottak. Döntött a férjed. Nem véletlenül lépett a nőci, nem sikerült a kettős műsora:) Egy ami feléd szolgált, egy ami a férjed felé.
2023. ápr. 13. 19:46
 5/35 anonim ***** válasza:
95%
Nekem nem az a megcsalás definíciója, ha testnedvcsere is történik. A megcsalás ott kezdődött, amikor fb-on beszélgetni kezdtek, de a költözési segítség meg a kávézás nálam már szakítóok lett volna. Az egész szabadnapjukat együtt töltötték résznél pedig nem is értem, hogy miért volt egyáltalán tovább.
2023. ápr. 13. 19:47
 6/35 anonim ***** válasza:
6%
4+ Nem jött össze a műsora a néninek. Ne ird le azt amit nem kell, és ne ülj fel ócska manipulácinak, amit egy gyengejellemű egyed próbált előadni a műsorával.Mint utolsó előadások egyike, mert, hogy lesz még az tuti előadás.
2023. ápr. 13. 19:48
 7/35 anonim ***** válasza:
0%

Sosem értettem miért kell egy magát nőnek tartó egyednek idáig sülyedni..

És sajna az ilyen manioulátor nénik, ahogy kezd halványulni az évjárata egyre lejjebb és lejjebb csúszik, mert bármi áron, de nem akar macskás néni lenni, pedig már az. Az volt/van/lesz. A manipulátorkáknak ez a jussa.

2023. ápr. 13. 19:51
 8/35 anonim ***** válasza:
5%
*A manipulátorkáknak ez a jussa.Az életük vége felé és végén. Ez a gyümölcs, ami valljuk be, igen keserű. De magának kereste.
2023. ápr. 13. 19:53
 9/35 anonim ***** válasza:
90%
Nagyon úgy tűnik, hogy igen, beleszeretett , és a korkülönbség sem olyan nagy.
2023. ápr. 13. 21:05
 10/35 anonim ***** válasza:
96%
Persze, ölelgeti, meg költözteti, itt már röhögtem. Jó kis mese.
2023. ápr. 13. 21:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!