Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ez már érzelmi megcsalás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már érzelmi megcsalás? Férjem egyre jobban kötődik egy fiatalabb nőhöz.

Figyelt kérdés

29 éve vagyunk házasok, férjem 52 éves, én 49. Jónak mondhatom a kapcsolatunkat, nagyon ritka a veszekedés. Két huszonéves gyermekünk van akik már kirepültek. Sosem adott okot arra, hogy kételkedjek a hűségében, eddig.

Munka által megismert egy 30 éves nőt, szinte minden nap találkoznak. Eleinte még mesélt róla mint szinte minden kollégájáról, hogy egy kedves, vicces, jószívű lány. Aztán facebookon is elkezdtek beszélgetni szerinte semleges dolgokról pl munka. Összebarátkoztak, még ez sem zavart. Amikor a nő másik albérletbe költözött, segített neki a cuccait átvinni. Innentől már többször összefutottak egy kávéra, majd volt, hogy egy egész szabadnapjukat töltötték együtt, nem is egyszer. Ha a nő felhívta és segítséget kért valamiben, azonnal rohant a férjem. Itt már gyanús volt, hogy valami van de a férjem azzal hárított, hogy csak lányaként kezdi megszeretni.

Aztán a nő felmondott, talált egy jobb állást, amiben a férjem támogatta őt, de közben kicsit összetört. Ekkor közöltem vele, hogy inkább vallja be a megcsalást de engem ne nézzen hülyének. Továbbra is tagadta, hogy megcsalt volna. Csak baráti ölelések voltak. De aztán folytatta, hogy elismeri kötődni kezdett a nőhöz és úgy érzi a sok beszélgetés és idő miatt egy kapocs kialakult. Mondta, hogy a nő sose célzott semmire de érzi, hogy ő is ragaszkodni kezdett hozzá. Tehát kölcsönös ez a valami de sosem lépték át a határt.

Elhiszem neki, hogy nem történt több, mégis úgy érzem ez még rosszabb, mintha lefeküdtek volna. Ez az egész másfél éve indult. A nő felmondása két hete volt. Gondolkodási időt kértem.

Létezhet, hogy a férjem tényleg beleszeretett? Elmúlhat ez idővel, ha semmi több nem történt tényleg?

2023. ápr. 13. 19:31
1 2 3 4
 31/35 NTBS ***** válasza:
100%

A lelki kapocs biztos.

A testiség kérdőjelek.

És igen érzelmileg megcsalt.

2023. jún. 23. 10:39
 32/35 anonim ***** válasza:
84%

Nem értem, hogy férhet ez bele neked. Ha nem is szereted már a férjedet, a női büszkeségedet akkor se sérti? Kéne tanulni egy kis önbecsülést.

Eszembe jut egy színésznő, nevet nem írok, aki valamelyik női magazinba nyilatkozta sok éve, hogy ő csak mosolyog amikor a férje (szintén színész) éppen beleszeret valakibe. Azt gondolta magáról, hogy ő milyen "okos" nő, aki nem tartja rövid pórázon a férjét. Nagyon megmaradt ez bennem, mert nagyon undorítónak találtam. Nemrég rákerestem a színésznőre, azóta elváltak és csak szerencsétlenkedik a nő, nincs senkije, normális kapcsolata azóta se volt, csak a megaláztatás jutott neki, tisztara megviselt, elveszett ember. Önbecsülés nélkül, határok kiszabása nélkül "okos" nőként nem is lesz soha boldog kapcsolata, ahol megbecsülik. Tanulj a rossz példából és a saját hibádból szerintem. Nem kell "okosnak", "modernnek" lenni. Ne nezd tétlenül hogy hülyére vesznek, megaláznak.

2023. jún. 23. 10:51
 33/35 anonim ***** válasza:
100%
Te másfél évig hagytad ezt a dolgot:)? Korábban kellett volna jobban figyelned rá és megkérni hogy hagyja ezt a hulyeseget.
2023. jún. 23. 11:23
 34/35 A kérdező kommentje:
Nem gondoltam, hogy képes lesz így kötődni meg megszeretni egy ennyivel fiatalabb nőt, ezért nem is foglalkoztam annyira a barátkozásukkal.
2023. jún. 23. 14:30
 35/35 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg felmondatta a főnök, mert csömöre lett a nőtől, hogy házas férfire mászik

Lehet a kollegak se nézték jó szemmel

Hogy ez egy platói kapcsolat lenne ami masfel eve tart ??????

Ugyanmár! Mekkora marha kell legyen valaki, hogy ezt el higgye?

Latszik kedves kérdező, hogy reg nem voltal a dejting világba es nincs tapasztalatod! Azert tudnak az orrodnál fogva vezetni !!!

Ez nem önbecsüles hiány hanem súlyos tapasztalathiany !!!

2023. jún. 23. 18:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!