Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már érzelmi megcsalás? Férjem egyre jobban kötődik egy fiatalabb nőhöz.
29 éve vagyunk házasok, férjem 52 éves, én 49. Jónak mondhatom a kapcsolatunkat, nagyon ritka a veszekedés. Két huszonéves gyermekünk van akik már kirepültek. Sosem adott okot arra, hogy kételkedjek a hűségében, eddig.
Munka által megismert egy 30 éves nőt, szinte minden nap találkoznak. Eleinte még mesélt róla mint szinte minden kollégájáról, hogy egy kedves, vicces, jószívű lány. Aztán facebookon is elkezdtek beszélgetni szerinte semleges dolgokról pl munka. Összebarátkoztak, még ez sem zavart. Amikor a nő másik albérletbe költözött, segített neki a cuccait átvinni. Innentől már többször összefutottak egy kávéra, majd volt, hogy egy egész szabadnapjukat töltötték együtt, nem is egyszer. Ha a nő felhívta és segítséget kért valamiben, azonnal rohant a férjem. Itt már gyanús volt, hogy valami van de a férjem azzal hárított, hogy csak lányaként kezdi megszeretni.
Aztán a nő felmondott, talált egy jobb állást, amiben a férjem támogatta őt, de közben kicsit összetört. Ekkor közöltem vele, hogy inkább vallja be a megcsalást de engem ne nézzen hülyének. Továbbra is tagadta, hogy megcsalt volna. Csak baráti ölelések voltak. De aztán folytatta, hogy elismeri kötődni kezdett a nőhöz és úgy érzi a sok beszélgetés és idő miatt egy kapocs kialakult. Mondta, hogy a nő sose célzott semmire de érzi, hogy ő is ragaszkodni kezdett hozzá. Tehát kölcsönös ez a valami de sosem lépték át a határt.
Elhiszem neki, hogy nem történt több, mégis úgy érzem ez még rosszabb, mintha lefeküdtek volna. Ez az egész másfél éve indult. A nő felmondása két hete volt. Gondolkodási időt kértem.
Létezhet, hogy a férjem tényleg beleszeretett? Elmúlhat ez idővel, ha semmi több nem történt tényleg?
Az, nemhiába mondott fel a nő.
Egyébként én nem hinném el, hogy fizikai megcsalás nem történt, mert azt mondta a férjed, hogy lányaként tekint rá. Ha úgy lett volna, akkor te is ismernéd őt, te is annak nézhetnél rá.
Lehet belészeretett, lehet "csak" vonzódik hozzá, nem nagyon számít, megcsalt vele ez a lényeg.
Gondolom elválni nem akarsz, nem is muszáj, de ezek után, ha úgy érzed keress magadnak férfit, aki a barátod/"barátod" lehet, ha úgy érzed nyugodtan. Nem bosszú miatt írom, hanem azért, mert a férjed iránti bizalom erősen megcsappant, akár eltűnt és én szerintem a történtek után jó lenne, hogyha másban megtudsz bízni és önbizalmat adna a megaláztatás után.
5 - "Nekem nem az a megcsalás definíciója, ha testnedvcsere is történik. A megcsalás ott kezdődött, amikor fb-on beszélgetni kezdtek"
Gondolod, hogy a fb-on történt testnedvcsere?
Egész napokat együtt töltöttek. Csak beszélgettek!!!!! Két menet között.
Ezt komolyan elhitted?
Igen ùgy tűnik beleszeretett a lelkèbe. A beszèlgetèsekbe.
Viszont a jò hìr , hogy minden elmùlik egyszer. Ha nem talàlkoznak többet akkor el tud mùlni. A munka miatt kevesebbet fogjàk làtni egymàst.
Èn is voltam ìgy.A kollèganőm volt hàzas èn nem. Vègül a fèrjèvel maradt. Ès mi sem feküdtünk le egymàssal csak csòk volt.
Teljesen mindegy, hogy eddig konkrétan mik (nem) történtek köztük, kár ebbe kapaszkodnod.
Ez a kapcsolat nagyon nagyon nem oké, ezt a férjednek (és a nőnek is) tudnia kell. Nem tudom, hogy nézhetted ezt másfél évig tétlenül, de szerintem itt az ideje meghúzni a határaidat és megkérni, hogy zárja le a dolgot. A reakciójából sok minden kiderül majd, ha pedig nem hajlandó a 30 éves házassága érdekében elengedni egy csajt, akivel "nem is volt semmi", akkor egyértelmű, hogyan tovább...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!