Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Nők, akiket fiatalabbra,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, akiket fiatalabbra, szebbre cseréltek, ti hogyan építettétek újra az önbizalmatokat?

Figyelt kérdés
Ez történt velem is, a volt párom egy 10 évvel fiatalabb nő miatt hagyott el. Az önbizalmam a nullára konvergálódott, nagyon nehéz elhinni, hogy kellhetek még valakinek, nehéz bízni és nőnek érezni magam.
2023. márc. 6. 10:56
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
33%

Abban a világban amelyikben sakk-irát is lecserélik nem érdemes ezen agyalni.

És látatlanban megmondom,hogy te a közelében nem vagy sakk-irának...

Am meg mindig jön egy jobb,neked is lesz következő.

2023. márc. 6. 10:59
 2/16 anonim ***** válasza:
89%
Ilyen esetekben sokszor semmi köze a kornak a dologhoz. Nem volt már veled boldog, és a másik nőben megtalálta, amit keresett. Az, hogy ez a nő pont fiatalabb, az simán lehet véletlen is. Ettől függetlenül te ugyan úgy lehetsz egy szép, dögös nő, akiért sorban fognak állni a férfiak. Adj magadnak időt, foglalkozz magaddal, és hidd el, hogy jobb lesz.
2023. márc. 6. 11:04
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Sok oka lehet, így kívülállóként nehéz erre hasznosat válaszolni. Lehet a személyiség volt a probléma, lehet vele volt a probléma, mert már megunt, vagy újból fiatalnak akarta érezni magát egy fiatalabb nővel. Ezen nincs miért rágódj, mert nem biztos megtalálod a választ. Nagyanyám 64 évesen talált párt magának 15 év özvegység után. Szóval a kornak semmi köze a boldogsághoz, amit egy párkapcsolattól remélsz. Ami viszont sanszos, hogy a mércét egy kicsit lennebb kell engedni az előző párodhoz képest.
2023. márc. 6. 11:08
 4/16 A kérdező kommentje:
Shakirának még nehezebb lehet, mert őt a teljes nyilvánosság előtt alázta meg a pasija.
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Csatlakozom az előttem szólóhóz, nem feltétlenül a fiatalabb kor vagy a külső a vonzó, inkább az újdonság varázsa. Engem a férjem egy nála 10 évvel idősebb, nagymamára emlékezetető nőre cserélt le.
 6/16 anonim ***** válasza:
85%
De ez nem lecserélés. Ha befejezek egy könyvet, és elkezdek egy másikat, akkor nem lecseréltem, hanem ennyi volt. Ezt változtasd meg a gondolkodásodban, mert sok fájdalmat fog okozni.
2023. márc. 6. 11:12
 7/16 A kérdező kommentje:
#6-os, csak a könyvnek nem fáj, ha befejezed, a kapcsolatban a másik félnek viszont igen :)
2023. márc. 6. 11:16
 8/16 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Csak elég fájdalmas az, ha véget ér a kapcsolat, nem kell még forgatni is a kést magadban, hogy lecseréltek.
2023. márc. 6. 11:19
 9/16 A kérdező kommentje:
De ez az igazság:) Elsősorban hasonló cipőben járó nők tapasztalataira lennék kíváncsi.
2023. márc. 6. 11:23
 10/16 anonim ***** válasza:
89%

Első pár hétben rájöttem, hogy szingli vagyok, és mennyi mindent kihagytam, mert egy hűséges hülye voltam. 26 és 46 közt sok mindent kipróbáltam.

Aztán a fene tudja, hogy történt, de valahogy az egyik szexpajtival több ismétlés után rájöttünk, hogy ebből akár komoly is lehet. Ő lett a második férjem. Jobban is néz ki, mint az exem, és 9 évvel fiatalabb nála. Nálam hárommal.

Az exem meg megüti a guta, mert a nagy szerelme, aki miatt elvált, pár hónappal később megcsalta és szakítottak. Azóta sincs senkije.

2023. márc. 6. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!