Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak csak azért nem hagyják...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak csak azért nem hagyják el a 30 feletti párjukat fiatalabbért, mert nem tehetik meg?

Figyelt kérdés
A mai huszas generáció lányban olyan, mint a mennyország, kb minden fiatal lány topmodellnek néz ki. Azok a pasik, akiknek 30 feletti a párjuk, nem kaphatnak fiatalt, azért nem hagyják ott ezeket a nőket?
aug. 16. 20:43
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
81%

Nem minden férfi akar 30 alatti párt van, aki a tapasztaltabb nőket kedveli (ezt most nem szexre értem, élettapasztalatra). Olyan ismerősöm is van, aki direkt anyát keres, akinek 10 év körüli, vagy afeletti gyerekei vannak, hogy tőle ne akarjon (mert ő nem vágyik sajátra).

Van, akinek nem a topmodellek az esetei, latinos csajokat szereti vastag combokkal, nagy popsival. Olyat is ismerek, aki a nagy, kimondottan lógós melleket szereti, ők meg 30 felett többen vannak. Megnézik a topmodelleket, és aztán választanak olyat, akikre meg fel is áll a kobra.

aug. 16. 21:32
 12/31 anonim ***** válasza:
53%
34 évesen mit tudnék kezdeni egy huszonevessel? Nekik az insta meg a külsőségek a lényeg. Persze ha kéne reggelire egy fullos 7 tojásos hagymás-kolbászos rántotta csak pislogna mint hal a szatyorba. Nálam ezt nem tudná kompenzálni a lukával.tisztelet a kivételnek, merre biztosan vannak !
aug. 16. 21:35
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
A párom 42. Nagyon sportos jó nő. Soha nem cserélném le. Minek?
aug. 16. 21:37
 14/31 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező, ez nagyon gyenge volt. Magyarázd már meg, hogy egy lyukon kívül, mire kell neked egy huszonéves? A külcsínyre mész, neked az a fontos. Tudod, ha valaki ennyire becsüli a nőket, az sosem boldog. De a te életed.
aug. 16. 21:50
 15/31 A kérdező kommentje:
12: Nem mindenki cselédet keres,aki mos, főz, takarít rá, mint egy rabszolga, hanem egy vidám, fiatal, csini csajt, akit lehet a tenyerén hordozni.
aug. 16. 21:50
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
Ez a fiatal, vidám, csini csaj is meg fog egyszer öregedni (ha szerencsés).
aug. 16. 21:54
 17/31 anonim ***** válasza:
75%

Én vidám, szép, csini "csaj (nő) vagyok, aki szívesen eljár szórakozni, énekel és táncol főzés közben.

Nem érzem magam rabszolgának, a párom is ugyanúgy megcsinálja a házimunkát. Vagy te megrohadsz a retekben?

aug. 16. 22:07
 18/31 A kérdező kommentje:
17: A proli megnyilvanulasodbol gondolom, milyen szép, csini vagy 😂 Lakótelepi fogatlan Rosalinda.
aug. 16. 22:22
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnél te ilyen nőt, mint én. Csak sajnos még álmaidban sem jönne össze, mert ott is lehánynálak 😅.
aug. 16. 22:25
 20/31 A kérdező kommentje:
19: Hát gondolom, Borsodban Orsóséknál ez a szokás, szerencsére én a nőkhöz vonzódom, nem a fogatlan Quasimodokhoz 🤣
aug. 16. 22:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!