Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha soha senki nem tudná meg megcsalnád a feleséged? Őszintén!
Régóta együtt vagytok, de még a 30-as èveitek elején jàrtok. Van 2 pici gyereketek. A feleséged szexel veled, de csak, hogy a kedvedre tegyen, mert a terhessége óta nincs szexuális étvágya (kb 9 hónapja), neked pedig akkor jött meg még jobban a kedved, amikor az övé elment (tehát hiába, hogy a szex nem lett kevesebb, te mégis többet akarnál). A kisebbik gyereketek pár hónapos, a feleséged depressziós, mert évek óta nem ment sehova és bánatában magára evett 10 kg pluszt (egyébként elég csinos nő lenne, ha jó formában van jó a humora, megértő).
Munkaügyben el kell utaznod külföldre 3 napra. Este lehet, hogy lesz iszogatás stb.
Ha adódna rá alkalom egy idegen, külföldi nővel és tudnád, hogy a feleséged sosem tudja meg akkor megcsalnád?
10 Szerintem senki ne dolgozzon semmin, kívül tágasabb minden szereplőnek:D A szélrózsa minden írányába mehet a "város bikája".
Csóközön-minden ilyen "városi bikának".
Ha jó a házasság, és nem úgy van vele az ember, hogy egyébként is már inkább kikacsintgat belőle, akkor biztosan nem éri meg azért a pár perc élvezetért utána rossz lelkiismerettel hazamenni.
Persze így is előfordulhat, hogy annyira különleges dolognak ígérkezik valami, hogy elveszted a fejed...
Ha nem tisztelném, akkor igen, megcsalnám.
Többször is, és úgy vélném, hogy jogosan tettem.
Szívesem.
“mert a terhessége óta nincs szexuális étvágya (kb 9 hónapja), neked pedig akkor jött meg még jobban a kedved, amikor az övé elment”
Ezt nem ertem, akkor mindket fel akart szexelni, csak nem egy idoben? A ferjnek mitol ment el a kedve a szextol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!