Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha soha senki nem tudná meg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha soha senki nem tudná meg megcsalnád a feleséged? Őszintén!

Figyelt kérdés

Régóta együtt vagytok, de még a 30-as èveitek elején jàrtok. Van 2 pici gyereketek. A feleséged szexel veled, de csak, hogy a kedvedre tegyen, mert a terhessége óta nincs szexuális étvágya (kb 9 hónapja), neked pedig akkor jött meg még jobban a kedved, amikor az övé elment (tehát hiába, hogy a szex nem lett kevesebb, te mégis többet akarnál). A kisebbik gyereketek pár hónapos, a feleséged depressziós, mert évek óta nem ment sehova és bánatában magára evett 10 kg pluszt (egyébként elég csinos nő lenne, ha jó formában van jó a humora, megértő).

Munkaügyben el kell utaznod külföldre 3 napra. Este lehet, hogy lesz iszogatás stb.

Ha adódna rá alkalom egy idegen, külföldi nővel és tudnád, hogy a feleséged sosem tudja meg akkor megcsalnád?

aug. 16. 08:05
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
86%
Nem. Ez g.ciség -_-
aug. 16. 08:10
 2/21 anonim ***** válasza:
91%
Nem. A családi élet gyermekvállalással főleg nem habos torta. Ha csak az egyik fél szenved vele a másik fél meg lóbálja a micsodáját és megcsalogatja a szenvedő felet akkor az egy nulla. Az ilyen minek akart családot??
aug. 16. 08:20
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Türelem és segíts neki, ha depressziós. Mi az, hogy évek óta nem ment sehova? Miêrt nem? Miért nem segítesz neki, ha a társa vagy????
aug. 16. 08:25
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha depressziós, hogy akarod, hogy kívánja a szexet? Évek óta nem volt sehol....

Na figyelj ne más nőt akarj dugni, hanem segíts kimaszni ebből a helyzetből a feleségednek. A gyerek a tied is nem csak az övé. Egy félredugás nem old meg semmit.

aug. 16. 08:36
 5/21 anonim ***** válasza:
100%
Már megcsaltad a nejedet, nem is értem mi ez az előadás..
aug. 16. 08:39
 6/21 A kérdező kommentje:

A feleség vagyok.😊 Rendes tőletek! Azért írtam így ki a kérdést, hogy jobban szemléltessem férfi szemszögből.

Amúgy azért nem voltam sehol, mert mind2 gyerek elég nehéz eset és nem mertem senkire bízni őket, most megtenném már, de most meg nagyon sírós a pici és csak a cicin nyugszik meg, de néha ott sem.

aug. 16. 08:42
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Es a ferjedre sem mered rabizni oket? Mert akkor vagy szar ferjet valasztottal vagy tulsagosan paranoias vagy.
aug. 16. 08:49
 8/21 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy félremegy.
aug. 16. 08:52
 9/21 anonim ***** válasza:
55%

A megcsalás szerintem is gerinctelen dolog, én soha nem dugtam mással a párom mellett.

Viszont őszintén szólva nem értek pár nézőpontot.

"Egy félredugás nem old meg semmit." - A félredugásra szerintem ebben a sztoriban senki nem valaminek a megoldásaként tekint, csak egy adódó alkalomra, amivel az illető élne, gondolom. Ettől még a kettejük viszonya se rosszabb, se jobb nem lesz.

"Az ilyen minek akart családot?" - Az ilyen, aki megcsaláson töri a fejét? Vagy az ilyen, aki nem szexel a feleségével eleget, mert a feleség nem kívánja? Melyik? És amúgy mert miért ne akarhatott volna/akarhatna családot? Gondolom nem szexmentesen látta az életét x év múlva...

Mindenki a megcsalás részét emeli ki, pedig nem ez a sztori lényege, ráadásul mindez csak feltételezés.

aug. 16. 09:05
 10/21 anonim ***** válasza:

#6 vond be a férjedet is, nyugtassátok együtt, töltsön a gyerekekkel időt. Ha mindig te vagy velük, akkor persze, hogy másnál nincsenek meg. Tudatosan kell ezt kiépíteni.

Beszélgess a férjeddel a depressziódról. Otthon is tudtok randizni, ha elaludtak a gyerekek. Gyertyafény, vacsora, közös fürdés.

A leírásodból nem az jön le, hogy évek óta undorodtok egymástól, mint általában itt szokott lenni. Csak egy hullámvölgyben vagytok. Ki lehet belőle mászni szépen, közös munkával.

Próbálj meg ráhangolódni fejben a szexre. Én ha sokáig nem szexelek, már nem is kívánom úgy, a test elfelejti.

10 kg plusz nem sok. Dolgozz kicsit rajta, hogy a férjed is lássa, hogy akarod.

aug. 16. 09:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!