Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmenjek én, vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek én, vagy inkább senki? Több lenn.

Figyelt kérdés
Volt egy nő, aki nyomult a vőlegényemre, és gondoltam egyet, csináltam egy új Facebookot a vőlegényem nevével, és ráírtam a nőre, hogy "Szia inkább itt beszéljünk", bla-bla. Nagyon jól sült el, mert bevette hogy a vőlegényemé a profil, és ezáltal lekopott a vőlegényemről a valóságban, nekem irkált, én dumáltam vele, persze ő ezt nem tudta, azt hitte titkos viszonyban vannak a menyasszony (aki én vagyok) háta mögött. A vőlegényem mondta is, hogy már nem ír neki a nyomulós nő, én persze tudtam miért, mert nekem ír, de azt hiszi neki. 2-3 hete megy ez, minden nap chateltem a csajjal, kaptam tőle szexi képeket, meg mindent. Most hétvégére megbeszéltem vele egy randit, szerintetek mi legyen, elmenjek oda én személyesen, de akkor tiszta hülyének fog nézni, vagy csak ne jelenjen meg ott senki, és utáltassam meg vele ezáltal a vőlegényemet hogy pofára ejtette és emiatt lekopik róla?
2023. febr. 16. 15:05
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%

Magadból csinálsz hülyét.

Ha a vőlegényed nem akart volna vele chatelni, letiltotta volna.

Tapasztalatból írom.

2023. febr. 16. 15:06
 2/31 anonim ***** válasza:
92%
Beteg világot élünk tényleg...
2023. febr. 16. 15:09
 3/31 A kérdező kommentje:
Pedig szerintem alapjáraton zseniális húzás volt tőlem.
2023. febr. 16. 15:09
 4/31 A kérdező kommentje:
Minden kapcsolatban vannak hullámvölgyek, okos ember elegánsan átugorja a szakadékot.
2023. febr. 16. 15:10
 5/31 anonim ***** válasza:
100%
Zseniális, valóban. Csak azt mondd meg nekem, a vőlegényed hogy tudott kényszerből chatelni a zaklató hölggyel? Nem ismeri a blokkolás funkciót?
2023. febr. 16. 15:11
 6/31 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom eldönteni, hogy az a gázabb, amit csináltál, vagy az, hogy még le is írod és büszke vagy magadra.
 7/31 A kérdező kommentje:
1. Jó, de érted, 3 hete nem beszélnek a zseniális húzásom miatt. :D Nem mindegy hogy, ha egyszer működik?
 8/31 A kérdező kommentje:
5. A lényeg, 3 hete nem beszélnek. Most meg kéne utáltatnom vele a vőlegényem, szerintem kezdetnek nem megyek el a randira, aztán majd bunkózok chaten.
2023. febr. 16. 15:13
 9/31 Pillér2 ***** válasza:
100%
Majd akkor ha kiderül, újra vele chatel
2023. febr. 16. 15:13
 10/31 anonim ***** válasza:
70%
Annyira zseniális hogy te kiadtak magad egy másik valós személynek, amivel törvényt sértettél. Ha van esze, a vőlegényed számon kéri, aki majd tagad, és megy a rendőrségre és eljárást indít a profil miatt. Majd akkor legyél ilyen okos. Annyi az eszed mint egy 6 éves kislányé.
2023. febr. 16. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!