Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Elmenjek én, vagy inkább...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elmenjek én, vagy inkább senki? Több lenn.

Figyelt kérdés
Volt egy nő, aki nyomult a vőlegényemre, és gondoltam egyet, csináltam egy új Facebookot a vőlegényem nevével, és ráírtam a nőre, hogy "Szia inkább itt beszéljünk", bla-bla. Nagyon jól sült el, mert bevette hogy a vőlegényemé a profil, és ezáltal lekopott a vőlegényemről a valóságban, nekem irkált, én dumáltam vele, persze ő ezt nem tudta, azt hitte titkos viszonyban vannak a menyasszony (aki én vagyok) háta mögött. A vőlegényem mondta is, hogy már nem ír neki a nyomulós nő, én persze tudtam miért, mert nekem ír, de azt hiszi neki. 2-3 hete megy ez, minden nap chateltem a csajjal, kaptam tőle szexi képeket, meg mindent. Most hétvégére megbeszéltem vele egy randit, szerintetek mi legyen, elmenjek oda én személyesen, de akkor tiszta hülyének fog nézni, vagy csak ne jelenjen meg ott senki, és utáltassam meg vele ezáltal a vőlegényemet hogy pofára ejtette és emiatt lekopik róla?
2023. febr. 16. 15:05
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Tiszta ovoda. Olyan vagy mint egy bezsongott ovodás gyerek
2023. febr. 16. 16:32
 22/31 anonim ***** válasza:
95%

Szerintem küldd vissza a csajnak az egyik szexi képet, azzal a szöveggel, hogy "Te Laci, nem hiszed el, de a hétvégén ezt a kis ...it fogom cumiztatni. Alig várja, hogy nyalhassa a makkomat."

Csak mintha egy haverjának akarná küldeni, de félrement. Aztán ha a csaj látta, és kiakad, kezdj el magyarázkodni, ahogy a pasik szokták. Hogy az öccsénék volt a mobilja és viccből küldte el, stb. Utána írd meg neki, hogy el se akartál menni, mert bottal se piszkálnák meg egy ilyen bányarémet, csak szívattad a haverokkal. Utána tiltsd le.

Garantált, hogy a pasidra se fog nézni többet.

Más kérdés, hogy a pasid kire fog ráírni.

2023. febr. 16. 17:31
 23/31 anonim ***** válasza:
100%
En a vőlegény nevében jó kis lepattintó szövegeket irtam volna. Mintha nem kéne a volegényemnek es elkuldtem volna a picsbe is.
2023. febr. 16. 18:19
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

Ha simán eddig írogattak, akkor annyira nem zavarhatta.

Nem gáz, hogy a párja helyett ír "lepattintó" szöveget? Az ürgének kéne kiállni a kapcsolatért, megmondani, hogy "van barátnőm, kocc"

2023. febr. 16. 19:15
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk is volt hasonlò helyzet, barátomnak írogatni kezdett egy csaj, hamar megoldòdott a helyzet, mivel tiltva lett kb ennyi a sztori, völegényed miért nem tiltotta? Tetszett neki, hogy kellene másnak is 😁 Egyébként szerintem minden nő nevében mondhatom, szánalmas, hogy barátod nevében írogatsz és még élvezed is. 31/N
2023. febr. 16. 20:10
 26/31 anonim ***** válasza:
69%

24 nem minden pasi van annyira ferfi hogy pattintsa az ilyeneket.

A nevében siman lekoccoltathatta volna kerdezo. Röhögve lazán.

2023. febr. 16. 22:52
 27/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hagyjátok azt az esküvőt. K@rva drága arra a pár hétre, amíg a házasság tartana.
2023. febr. 16. 23:52
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

Magaddal szúrtál ki…

Így vagy kiderül, hogy te voltál (mivel te tudtál csak róluk) vagy leszarják és nem derül ki a gyerekes lepattintásod.

Nem akarsz azzal szembesülni, hogy a párod hűséges e vagy sem?

Nem jobb ezen ilyenkor túllendülni, amikor az élet próbára teszi a párod?

Még el is mondta neked, hogy valaki irkál neki és beszélnek…

Erre te másik profilról szégyenbe hozod a barátod és előadod hogy ő megcsalna téged? Normális vagy?

2023. febr. 17. 01:28
 29/31 anonim ***** válasza:
100%

Aztán majd elmondja a barátjának aztán majd hármasban megbeszélik ezzel még össze is hozza őket.

Vagy a csaj akar majd személyesen beszelni a sráccal elmond mindent, a srác kiakad es hogy lehessen a csajjal ezert a párját fogja cseszegetni hogy haragszik rá.

Elcseszte kérdező nem kicsit.

Ahelyett h simán lerázta volna a csajt

2023. febr. 17. 07:22
 30/31 anonim ***** válasza:
100%
Hol lesz a randi? Majd elmegyek én... xD
2023. febr. 17. 12:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!