Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalt a férjem hosszú hónapokon keresztül, miközben a gyerekeinket neveltem és terhes voltam. Most egy közös utazásra megyünk . Ez hogy össze leszünk zárva gyerekek nélkül , helyre tudja hozni a kapcsolatot vagy így csak nehezebb lesz?
Barátaim 30 éves, ellaposodott házasságát helyrerázta a két hetes nyaralásuk kettesben. Biztosan volt sok veszekedés, nem tudom miket vágtak egymás fejéhez, de úgy gondolom megerősödve jött ki belőle a kapcsolatuk.
Nem tudom ti mennyi ideje vagytok együtt, de az ő 30 éves közös történetük már annyi stabil pilléren áll, hogy szinte képtelenség kimozdítani onnan (közös, szép, egészséges felnőtt gyerekek, közös felhalmozott vagyon, cégek, mindkét oldalon élnek a szülők, közös, 30 éves baráti kör).
Mindezt nem lehet úgy felrúgni, hogy ma még itt eszek ennél az asztalnál, ennek a családnak főzök, holnap meg összeállok valaki más pasival és onnantól nem létezik a közös múltunk... Csóróéknál ez megoldható, van is itt rá nem egy példa, hogy az asszony már a második, vagy a harmadik pasihoz költözött át 10 év alatt, de gazdagéknál ez nem így megy. Esetleg a férj tudná megcsinálni azt, hogy holnaptól elcuccol egy másik városba egy fiatal nővel és itt hagyja az asszonyt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!