Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy elvált 2 gyerekes anyuka szívéhez a gyerekein keresztül vezet az út?
Is. Meg, hogy tudd eltartani őket. Meg hogy elfogad az apjukat. Meg a helyzetet, hogy csak egy senki, pótlék leszel!
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__egyeb..
Két gyerekkel váltam el. Most már újra férjnél vagyok, három gyerek anyja vagyok. Imádom őket, és nagyon büszke vagyok rájuk.
De! Szülés óta kiráz a hideg, ha csak anyaként tekintenek rám. Nem változtam meg, nem szűnt meg az életem minden más része, rengeteg dolog érdekel, és sokat elértem az életben, többnyire egyedül.
Ha valaki úgy udvarolna, hogy a gyerekeimen keresztül, azt kivágnám, mint a macskát. Ne az anyukát lássa már bennem, bakker, hát nem az anyja akarok lenni.
Pont azért szerettem bele a páromba, mert ő a szexi, érett nőt látta bennem, és megmutatta, hogy a csíkokkal és kicsit leengedett cicikkel együtt is kíván. A gyerekeimmel hónapokig nem is találkozott.
Ez nem azt jelenti, hogy összeköltözünk akkor is, ha nincs meg az összhang közte és a gyerekek közt! Nagyon fontos mérföldkő volt, mikor bemutattam. De eddig se jutunk el, és sose fordult volna komolyra, ha csak az anyát látja bennem.
első körben NŐ vagyok
aztán anya feleség társ pár szerető szakácsnő takarító ....
ha a NŐ-t látja bennem és ezt is akarja akkor megkapja a többit is
de ha a többi a fontos akkor a NŐ-t sem kapja meg!
ennyi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!