Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy mondjam meg a szeretőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a szeretőmnek,hogy nem akarom már vele folytatni?

Figyelt kérdés
Nem akarok magyarázkodni,de úgyis kérdezni fogja miért nem akarom,eltűnni sem akarok csak úgy,mert az sem szép dolog.De ha megmondom,hogy bunkó,sokszor megalázó ahogy bánik velem és ebbe untam bele,ebből tuti veszekedés lesz,én csak szépen le akarom zárni nem akarok veszekedést.Nem vagyunk egymáshoz valók,az elején minden szép volt,ő is teljesen máshogy viselkedett,de mostmár egyre több mindent megenged magának,nem feltölt hanem inkább leépít ahogy bánik velem.Sokszor úgy beszél mintha egy rossz kurvának gondolna.Egyebként fiatalabb 15 évvel tőlem,úgyhogy gondolom ezért sem jövünk ki olyan jól.Ha nem az van amit ő akar egyből megy a balhé,el megyünk szórakozni valahova,össze vissza féltékenykedik ha csak hozzám szól valaki,nekem ez sem hiányzik.Tudom hogy nem szép a megcsalás,nem kell szidni érte,meg beszólogatni.
2024. júl. 15. 22:36
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Úgyanúgy, ahogy a viszony kezdetét, meg a további randikat megbeszélted vele.
júl. 23. 06:17
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!