Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogy mondjam meg a szeretőmnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a szeretőmnek,hogy nem akarom már vele folytatni?

Figyelt kérdés
Nem akarok magyarázkodni,de úgyis kérdezni fogja miért nem akarom,eltűnni sem akarok csak úgy,mert az sem szép dolog.De ha megmondom,hogy bunkó,sokszor megalázó ahogy bánik velem és ebbe untam bele,ebből tuti veszekedés lesz,én csak szépen le akarom zárni nem akarok veszekedést.Nem vagyunk egymáshoz valók,az elején minden szép volt,ő is teljesen máshogy viselkedett,de mostmár egyre több mindent megenged magának,nem feltölt hanem inkább leépít ahogy bánik velem.Sokszor úgy beszél mintha egy rossz kurvának gondolna.Egyebként fiatalabb 15 évvel tőlem,úgyhogy gondolom ezért sem jövünk ki olyan jól.Ha nem az van amit ő akar egyből megy a balhé,el megyünk szórakozni valahova,össze vissza féltékenykedik ha csak hozzám szól valaki,nekem ez sem hiányzik.Tudom hogy nem szép a megcsalás,nem kell szidni érte,meg beszólogatni.
2024. júl. 15. 22:36
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem lehet veszekedés, ha elmondod, és elsétálsz. Szerintem a saját lelkedet is megkönnyíti, ha ki vannak mondva a sérelmeid. Aztán nem kell leállni vitázni.
2024. júl. 15. 22:40
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

"megmondom,hogy bunkó,sokszor megalázó ahogy bánik velem és ebbe untam bele,ebből tuti veszekedés lesz"

Nyilvános helyen mondd el neki ezt az egy mondatot, és nem lesz veszekedés, vagy bármelyik percben felállhatsz és otthagyhatod.

Ennyi.

Utána már semmiféle kapcsolatot ne tarts vele.

2024. júl. 15. 23:02
 3/21 anonim ***** válasza:
100%

Figy' ha olyan impulzusokat közvetít, hogy rossz k.rvának gondol akkor magyarázkodnod sem kell. Megmondod neki, hogy viszlát és kész! NEM vagy köteles megmagyarázni!

Ettől még ha ilyen idióta akkor tökmindegy hogy tálalod nem fogja elfogadni a nemet, mert a leírásod alapján egy akaratos kis pöts, aki a tulajdonának tekint, akinek le kellene nyelnie minden gombócot.

2024. júl. 15. 23:08
 4/21 anonim ***** válasza:
100%

Te vagy kapcsolatban vagy ő? Ha ő, akkor egyszerű. Közlöd vele, hogy a kapcsolatotok már nem feltölt, hanem terhes számodra, nem akarod folytatni.

Ha te vagy kapcsolatban, akkor nehezebb, mert bosszúból beszélhet a pároddal.

2024. júl. 15. 23:20
 5/21 anonim ***** válasza:
19%
Az a helyzet, hogy egy rossz krva is vagy....nem értem a kiakadásod okát. F
2024. júl. 15. 23:28
 6/21 anonim ***** válasza:
100%

Nyilvános helyen, elmondod, megköszönöd, ami jó volt, s elmondod, hogy ne keressen, mert ha igen, letiltod. Ennyi.

47/F

júl. 16. 06:07
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

"Sokszor úgy beszél mintha egy rossz kurvának gondolna.Egyebként fiatalabb 15 évvel tőlem,úgyhogy gondolom ezért sem jövünk ki olyan jól.Ha nem az van amit ő akar egyből megy a balhé,el megyünk szórakozni valahova,össze vissza féltékenykedik ha csak hozzám szól valaki,nekem ez sem hiányzik."

Olyan ember szokott betegesen féltékeny lenni, aki mentálisan labilis, az egoja gyenge...

Semmi jóra nem számíthatsz ettől a kisfiútól akkor sem, ha vele maradsz, akkor sem, ha szakítasz vele!

Előbbi esetben tovább szekál, utóbbi esetben mindenféle bosszúra számíthatsz tőle, a legkevesebb az lesz, hogy kitálal a férjednek, meg az összes fészes ismerősödnek. Ha okosan és előrelátóan még azt is megengedted neki, hogy közös képeket, netán szexvideókat is készítsen rólatok, akkor cumi...

Amikor viszonyba kezdesz valakivel, nemcsak az égő suncidra kellene gondolnod, hanem mérlegelni minden lehetséges következményt...

A fagyi visszanyalt...

49/F

júl. 16. 08:16
 8/21 anonim ***** válasza:
75%
A barátnőid mit mondtak, amikor viszonyba kezdtél a fiatal csődörkével?
júl. 16. 11:31
 9/21 anonim ***** válasza:
100%

"Hogy mondjam meg a szeretőmnek, hogy nem akarom már vele folytatni?"

Saját akaratodból kezdtél bele a viszonyba? Mert akkor a saját akaratodból ki is tudsz belőle lépni.

júl. 16. 11:45
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Mondd meg a férjednek, hogy zaklat egy fiatal csávó és legyen olyan kedves, csapja nyakon!
júl. 16. 11:47
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!