Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi járt a fejedben amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi járt a fejedben amikor megcsaltad a feleséged/párod? 20L

Figyelt kérdés

Sokszor veszem eszre hogy idosebb, hazas ferfiaknak tetszem es benne lennenek a kalandban, vagy akar kapcsolatban is (persze titokban, a feleseg tudta nelkul)

Miert, mar nem szeretitek ugy a felesegetek, vagy unalmas, nem jo az egyuttlet? Talalkoztam mar ferfivel akivel nagyon szerelmes tudtam volna lenni meg o is, de sajnos hazas volt gyerekekkel. Es gondoltam hogy nem fogja ertem ott hagyni a feleseget, nem is vartam volna el.

2024. júl. 4. 20:27
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Hogy mi járt a fejemben, azt nem tudom szalonképesen megfogalmazni. 😂

Legfeljebb privátban leírom.

2024. júl. 6. 20:39
 12/13 anonim ***** válasza:
76%
Még csak 20 éves vagy. Annyi idősen azt gondoltam én is, hogy sosem lennék szerető megegcsaló sem. Eltelt néhány év és voltam mindkettő. Nem vagyok rá büszke, csak arra szeretnék kilyukadni, hogy ne ítélj, mert nem tudhatod még milyen élethelyzetben leszel még X év múlva. Az élet nem fekete-fehér.
2024. júl. 8. 00:09
 13/13 anonim ***** válasza:
24%
Az járt a fejemben, hogy milyen gyönyörű, kerek segge van, milyen formás mellei, milyen szexi combjai és milyen jól mutatnak a lábai a nyakamban...
2024. júl. 8. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!