Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltad már a férjedet/feleségedet? Hány éve vagytok együtt?
Volt, akihez vonzódtam már mellette, de sosem adtam ennek jelét és főleg nem léptem félre soha, senkivel.
5 éve vagyunk együtt
Nem csaltam meg a feleségem.
7 éve vagyunk házasok, de összesen 14 éve vagyunk együtt.
Két tűz között vagyok. Rosszul választottam nőt, kétszer volt viszonya a 9 év házasságunk alatt. Ha nem lenne két kicsi gyermekünk, akiket nagyon szeretek és ők is engem, már rég repült volna...
Számomra ez egy megalkuvás, lenyeltem a békát, de rendkívül aljas dolognak tartom, hogy elárult, soha többet nem tudok bízni benne, viszont nem szeretnék hétvégi apa lenni.
A válást nem én, hanem a gyermekeim sínylenék meg, ami egész életükre nézve sérülést okozhat. Ettől szeretném megóvni őket...
42F.
#1 mintha az én szavamból vette volna ki a szót.
Volt, akihez érzelmileg vonzódtam és nem a párom volt. Még közös programokat is csináltam vele, de csak egyirányú volt a dolog, nem történt semmi sem közöttünk. De ha kölcsönös lett volna, testileg amúgy sem engedtem volna hogy legyen bármi is.
Szóval 10 éve együtt vagyok azóta is a párommal, nem történt megcsalás.
Még névtelenül se vallaná be egyik se.
Nők meg aztán végképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!