Belegondoltatok már abba, hogy lehet, hogy napközben olyan ember/emberekkel találkoztok, utaztok együtt stb, akikkel gyakorin veszekedtetek és esetleg leosztottátok egymást?
Én is találkoztam már személyesen innen emberrel.
A régi kolis szobatársammal. Tudni kell rólam, hogy napiszinten szoktam itt lenni (Szinte), és láttam egyszer egy kérdést. Aztán tavaly tanévben valahogy szóbajött a gyakori, és mondta, hogy néha ő is használja. Kérdeztem, hogy van-e esetleg fent kérdése, és mondta, hogy van, és mondta, hogy melyik, és nekem beugrott, hogy láttam már azt a kérdést, és válaszoltam is rá.
Számomra nem arra ijesztő gondolni, hogy veszekedtem vele, hanem hogy aki mellettem elmegy, az ideírta, hogy:
- szájon csókolják egymást a 20 éves lányával
- savanyú izzadtságszagú talpakat szeret nyalogatni
- szereti az ánusznyílás ízét stb.
Na ez.
Hasonló gondolataim voltak már. Csak annyi, hogy nem az, hogy itt a gyakorin veszekedtem vele, hanem az, hogy itt már beszélgettem vele, majd találkozom is vele a buszon/boltban/váróteremben, csak nem tudok róla, hogy ő az, akivel itt szót váltottam.
Illetve lehet, hogy ez egy kicsit bizarr, de amikor meglátok egy régi kérdést, pl. 2010-ből, néha arra gondolok, hogy vajon él-e még egyáltalán a kérdező. Mert hát azóta sok idő eltelt, ezt nem lehet pontosan tudni, hogy ki hogy van azóta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!