Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők mièrt csaljàk meg a pàrjukat?
Ird le, hogy mièrt csaltad meg a pàrodat.
Kort is ìrjatok lègyszìves.
Azt mondta egy beszélgetés alkalmával, hogy ha így is döntök ő nem akar semmiről tudni.
És a férfiak?
Amúgy kortól, nemtől független, inkább személyiség függő.
Hűséges típus voltam s vagyok is.
Annyi, hogy amikor én éreztem, hogy nem okés már a kapcsolat megtettem a lépést. Szakítás.
Persze több ok és helyzet volt.
Csaltak már meg dologtól egészen a nem passzolunk szituációig.
Megtehettem volna, hogy az illető mellett maradok és megismerkedek valakivel... De szerintem ez gerinctelenség és embertelen.
Sokan benne maradnak a "párkapcsolat" - nak mondott sz_r kapcsolatban és onnan kukucskálnak ki... majd ugrnak egyikből a másikba.
Rengeteg embernél látni ezt...
Félnek a magánytól sok mindenig.
Holott a szingli élet se olyan rossz.
Jómagam pedig nem szándékozom ilyen szánalmasnak lenni, mint sokan mások.
Szeretem őszintén és tisztán zárni a dolgokat, amit sok embertársam nem ért. Én meg őket nem értem... Minek kell a langyos pocsolyában vergődni?
Önleminősítő.
Amit pedig rengeteg embernél látok, tapasztalok (saját exeken keresztül is), hallok az egyik legnagyobb gond:
Minuszba vannak egymásban az emberek meztelen... de képtelenek őszintén és jól kommunikálni. Holott alapja mindennek. Nem nyitják ki a szájukat igazán. Lehet azt kultúráltan is...
Hisztiznek, panaszkodnak mi milyen szar a párjuk mögött... de eszükbe se jut fejlődni, javítani dolgokon, lekommunikálni megfelelően érett ember módjára a dolgokat.
Ezek nélkül a jó kapcsolatok is burulnak, leépülnek.
Szeretném meglelni azt, akivel együtt öregedhetünk meg, ám személyiségtől a megfelelő alapokig, mint pl kommunikáció, őszinteség, tisztelet, adok-kapom nekem nagyon hiányzik az emberekből.
"A nők akkor csalnak, ha nem elég jó vagy kevés a szex. Vagy ha impotens lett a férj."
Nagy tévedés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!