Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalják meg ennyien a lányok a párjukat férjüket?
Mert nem fogom tönkre tenni se ő se a gyerekeink életét, csak azért mert hirtelen felindulásból valakivel ilyet tettem. Nem folytatok viszonyt senkivel és nem csaltam még meg a párom legalábbis nem abban az értelemben, de előfordult olyan ami túl megy a flörtön és neked már nem férne bele (tipi tapi stb)...de ezt nem fogom elmondani mert ettől én öt nem keresem/tisztelem kevésbé, de én ilyen vagyok, nem bírom a monogamiát, azzal próbálom kontrollálni hogy a flörtnél tovább nem megyek.
Ettől ugyanúgy vágyom vele a szexre, többször is mint ő szeretné, és lelkiismeretfurdalásom is ha van ha ilyet teszek, de nem annyira hogy emiatt összevesszünk. Én ezt külön kezelem attól amit iránta érzek, azt semmi nem fenyegeti. Ez nem neki szól.
5: értem az iróniát, de nem, nem a férj a disznó. Én nem gondolom hogy bármiben is hibás lenne. Elfogadtam magam ilyennek és neki ebben semmi része és hibája sincs. És egyébként tudok olyat aki csalja a párját és ő is úgy tekint magára, hogy ő az átlagosnál szexőrültebb, de ettől még kívülállóként úgy látom hogy a házasságuk egyébként jó csak neki ez az igénye hogy időnként félre megy.
Ezt soha se fogja megérteni az aki még nem csalta meg a párját mármint hogy igen is van lelkiismeretem, nem jó érzés becsapni, de elfogadom magam a hibáimmal, sőt szerintem ő is elfogadott velük mikor elvett feleségül. Nagy dobra nem verem, törekszem rá hogy semmit se érezzen belőle meg mert nem érdemelne fájdalmat, épp azért mert egyáltalán nem ő a hibás
fú én remélem nem leszek szexmentes kapcsiban soha :DD remélem működni fog a pecek legalább 50 éves koromig.
22/f
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!