Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Van itt olyan aki felkereste...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan aki felkereste a szeretője férjét/feleségét és mindent elmondott neki?

Figyelt kérdés
Mi volt az oka?
tegnap 18:53
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
Mi lett a vége neki?
tegnap 18:53
 2/11 anonim ***** válasza:
36%
Nem mivel nem lennék szerető.
tegnap 19:03
 3/11 A kérdező kommentje:
2 akkor miért írtál 😅
tegnap 19:09
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Végül is nem felesége volt, hanem "csak" menyasszonya, de amikor kiderült, felkerestem a nőt. Ugyanis én úgy tudtam, hogy szingli.

Kifejezetten hálás volt, hogy legalább én őszinte voltam vele.

tegnap 19:25
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
Èn nem szóltam a feleségnek, egyrészt mert egyszeri botlás kategóriának tekintette szerintem az illető,másrészt mert úgysem jöttem volna ki jól ebből(konkrétan èn lennèk a szemèt),vègül pedig mert aktív rèsztvevője voltam a dolognak,így patkányság lenne rèszemről.
tegnap 19:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Jol ki nevetett azt elkuldott a halalba.👍
tegnap 19:47
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha lett volna első dolgom lett volna.
tegnap 19:52
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Igen. (Nem mondta meg, hogy nős, én jöttem rá)

Mi lett a vége? Tönkrement, minden értelemben! Elveszitette a gyerekeit, a feleségét az otthonát. Normális nő, ilyenkor ugye elválik. Perrel fenyegetett (kirohogtem) 🤣 23 éves voltam (most 10el több vagyok) De a mostani énem egy valamit csinálna mashogy: Most rákérdeznék, hogy megis milyen indokkal perelne?

A felesege egyebkent megköszönte, hogy tájékoztattam reszletes képekkel, és beszélgetés jegyzetekkel...

tegnap 20:07
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
8. Becsulet sertessel perelr volna.
tegnap 21:09
 10/11 anonim ***** válasza:
39%
Én hallottam pár sztorit,volt ahol a pasi így lépett és őt választotta,volt ahol a nő megtepte 😂a szeretőt sőt még a férj is😂
tegnap 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!