Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szakitas utan semmilyen kommunikacio nem volt koztunk akkor miert jottt vissza hozzam miutan felkerestem?
Figyelt kérdés
Aztmondjak h ha szakitas utan nem keres az ex nem ir akkor a kapcsolatnak annyi, es mar nem erdeklem. Nem is beszeltunk 5 hetig, aztan en kerestem es megis visszzajott hozzam. Szerintetek miert? Es miert nem irt ez alatt az 5 het alatt?okt. 18. 16:20
2/3 anonim válasza:
"szakitas utan nem keres az ex nem ir akkor a kapcsolatnak annyi, es mar nem erdeklem"
Kétlem hogy bárki is mondana ilyet. Hisz szakitás után is csak az van hogy nem érdekled max nincs másik vagy nem jött ösdze másik vagy ingyenp.na mindig jó kapcsolat nelkuli kötetlen szex meg ezek.
Akit érdekel vki ott szakitas se lenne eleve.
3/3 anonim válasza:
Gondolom, ha minden rendben lenne, és óriási szerelmi vallomás és tettek lennének, akkor nem írnád ki ezt a kérdést:(
Szerintem sem talált mást. Önként visszamentél, semmit sem kellett tennie. Így kényelmes neki. Van ingyen szex. Tart addig, amíg nem jön jobb.
Más ötletem nem nagyon van.
De kérdezd meg tőle, hogy miért nem keresett és miért jött vissza hozzád. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!