Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg érdekelne hogy lehet évekig tartó megcsalast nem észre venni a felesegeknek?
Ahhoz, hogy az élete része maradhassak a férjemnek, szemet kell hunynom a megcsalás felett, 35 éves vagyok, hova pattogjak már? Lefőtt a KV ahogy mondani szokás. Túl szép sem vagyok, 1-2 évem van még, ha gyereket akarok...
A ronda, csóró, életben semmit el nem ért ferfiak is megcsalják a feleségüket....az en férjem, legalább hoz haza pénzt, és valamit tesz a kapcsolatba a f*szán kivül
Szerintem az ilyen nők nem akarják észrevenni, mert nem akarnak szembenézni ezzel. Vagy sokan tudnak is róla, csak elfordítják a fejüket (mert valamiért ez kényelmes), vagy átmentek Nagy Anyába és semmi sincs azon kívül. Azt is el tudom képzelni, hogy valaki nem akar szexelni, és könnyebb így hogy a férj letudja máshol a dolgokat.
De ismerek olyat is, aki a folytonos megcsalások után is együtt maradtak. Neki valószínűleg nulla önbecsülése volt, vagy már olyan mélyen, pszichésen beleragadt a másikba hosszú évek óta, hogy nem akarja vállalni az ezzel kapcsolatos brutál munkát kilépni a kapcsolatból (+egyedüllét, +anyagiak). Ők azok, akik azt mondják, hogy a "gyerek" miatt van a másikkal.
Vagy azt is el tudom képzelni, hogy az asszony is félrelép közben, így szemet hunynak egymás viselt dolgaival szemben.
Ezek a tippek vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!