Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Körülöttem hosszú évekig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Körülöttem hosszú évekig tartó szeretői kapcsolatokat látok, közben idilli Facebook családi képek tömkelege jön a családról . Valóban senki nem veszi észre hogy megcsalja a párja?

Figyelt kérdés
szept. 24. 19:16
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
77%

Ha a megcsalt posztol, lehet ez szúrás a szerető szívébe. Ha a megcsaló posztol, lehet hogy el akarja altatni a házastárs gyanúját.

A gyerekek iránti szeretet és a szerelem nélküli szeretet lehet valódi.

Valóban fontos a család, mert ha nem lenne az, akkor már a szeretővel lenne.

Amúgy téged ennyien beavatnak a titkaikba?

szept. 24. 19:19
 2/12 anonim ***** válasza:
37%
Vannak nyitott házasságok.
szept. 24. 19:28
 3/12 anonim ***** válasza:
72%

Valóban sokan nem veszik észre.

Tévhit, hogy mindig van jele. Egy bizonyos IQ-szint alatt biztos, az értelmesebbek viszont nagyon ügyesen megoldják. Egy kis önuralommal a viselkedésen sem látszik.

Voltam szerető. Annak a férfinak a rengetegedikje. SOHA még csak gyanúba sem keveredett. Ésszel csinálta, otthon is teljesített, és normálisan, jó, szerető férjként és apaként viselkedett. Nem volt mi feltűnjön a feleségnek.

szept. 24. 19:40
 4/12 anonim ***** válasza:
86%
Sok feleségnek kényelmes. A család megmarad, de a férfi szexuális igényeit máshol intézi el. Lényeg, hogy látszatra minden szép legyen és idilli, akkor csak kicsit kell becsukni a szemét. Gyerekeknek is jobb így.
szept. 24. 19:45
 5/12 anonim ***** válasza:
87%

1. Nem mindenkit csak meg a párja.

2. Nem csak a férfiak csalják meg a feleseguket.

3. A családot még szeretheti a megcsaló fél, hiszen nem válik el.

4. Nem minden fekete és fehér.

szept. 24. 20:30
 6/12 anonim ***** válasza:
84%

Ezt nevezik képmutatásnak.. Amikor azt színlelik kifelé, hogy minden a legnagyobb rendben..

Lehet, hogy a feleségek nem tudnak a megcsalásról, de az is lehet, hogy igen, csak szemet hunynak fölötte, mert nem akarnak mindent felrúgni. Ezen kívül létezik nem egy hűtlen feleség is..

szept. 24. 20:54
 7/12 anonim ***** válasza:
74%

Van aki észreveszi és elválik. Van aki észreveszi de tűri. Van aki észre sem veszi.

De minek foglalkozol másokkal?

szept. 24. 21:17
 8/12 anonim ***** válasza:
81%

Neked mondja el mindenki, hogy több éve szeretője van 🤣

Attól, hogy Julika megcsalja a férjét, meg érezheti jól magát a családi nyaraláson, vagy a születésnapi partin.

Szerintem te csak irigy.

szept. 24. 21:18
 9/12 anonim ***** válasza:
76%

A több éves szeretőt mindkét fél tudja, ha csak nem végletesen buta a megcsalt fél. Csak a pénz és a vagyon miatt maradnak együtt. A fészbúk nem a valóságot tükrözi, hanem amit láttatni akarnak magukról az emberek.

A rövidebb viszonyok is sokszor lebuknak, főleg a feleségek jönnek rá. A férj óvatlanabbá válik, vagy egy ismerős lebuktatja. Ha egy feleségnek van viszonya, az ritkábban derül ki, ők rafináltabbak.

szept. 25. 02:55
 10/12 A kérdező kommentje:
Diplomás okos nő a feleségem és mikor anno csaltam 2 évig otthon semmi sem érződött ezen. Kizárólag munkaidőben voltam a szeretovel .8tol 4-ig voltak üzenet vàltások vagy találkozások . Sose jött ra
szept. 25. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!