Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalják meg egyesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalják meg egyesek a párjukat nyilvánosan?

Figyelt kérdés

Céges bulin láttam ilyet, mindenki tudja, hogy házas, mégis más nővel csókolózik meg fogdossa mindenki szeme láttára.

Az ilyet nem eltitkolni kéne inkább, ha már megtörténik? Nem fél, hogy kiderül?

2023. jún. 13. 12:36
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
92%
Őket valószínűleg nem érdekli.
2023. jún. 13. 12:38
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
Gondolom annyi önbecsülése van az asszonynak, hogy ha a szeme láttára dugna valakivel, akkor is csak szendvicset vinne nekik. Miért tegyen energiát akkor a hazugságba?
2023. jún. 13. 12:39
 3/19 anonim ***** válasza:
36%

Milyen érdekes, hogy az illető akiről ezt állítják minimum 2 évtized óta, ha nem több Céges bulin nem vesz részht:DD

De szép ez a mai nap:DD

2023. jún. 13. 12:44
 4/19 anonim ***** válasza:
97%

Még amikor multinál dolgoztam, akkor vilagositottak fel, hogy általános dolog h céges, ottalvos csapatépítőn xy és yx, illetve cb és cz együtt vannak. Mindegyiknek van családja, gyerek, jólét, szép házastárs, de ilyenkor ők közös szobában vannak. Nyilván a szoba kiosztás excelben nem így szerepelnek. De több éve a pia és a jó hangulat után szexelnek.

Naiv voltam, a döbbenet szerintem kiült az arcomra. :) csak azt nem értettem h miért nem járnak össze munka után, miért kell legalább 80 ember előtt ennyire nyíltan.

2023. jún. 13. 12:45
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Nem érdekli őket, meg lehet a bulin az alkoholnak is szerepe van ebben.
2023. jún. 13. 13:03
 6/19 anonim ***** válasza:
15%
Mi a baj ezzel?
2023. jún. 13. 13:14
 7/19 A kérdező kommentje:
#6 Szórakozol remélem :D
2023. jún. 13. 13:16
 8/19 anonim ***** válasza:
69%

Én pár éve kavartam az egyik munkatarsammal. Én szingli voltam, a munkatarsam családos.

Szinte azonnal látszott, hogy nem vagyunk közömbösek egymásnak. Később nyílt titok volt melóban hogy mi kavarunk ezért később már nyíltan is flortoltunk, céges bulin már úgy viselkedtünk mint egy pár. Nem félt a lebukástól, más véleménye meg sosem érdekelte ahogy engem sem. Meg igazából senki nem is szólt hozzánk egy rossz szót sem , hiába volt meg valószínűleg mindenkinek a véleménye.

2023. jún. 13. 13:24
 9/19 anonim ***** válasza:
19%

Nárci személyiség

Az ilyen flörtöl a nő rokonaival is, semmi se szégyen

Megbízhatatlan

2023. jún. 13. 14:06
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Ja, azt akarod hallani, h azert teszi, mert úgy odavan a nőért, h mar semmi sem érdekli ! Aki véletlenül pont te vagy.

Konganak az esküvői harangok!

2023. jún. 13. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!