Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Futottál már össze szeretőddel / ex-szeretőddel nyílvánosan?
Hogy zajlott? Volt kínos helyzet belőle? Egyedül voltál? Vagy pároddal, családdal?
Volt már, hogy valaki pont azt akarta bemutatni neked, akivel titokban kavarsz?
Hogy érintett?
Még mikor egyedülálló voltam, egy sráccal volt alkalmi. Nem is szex, csak én elégítettem ki orálisan. Ráadásul ez nem is ilyen discos becsípett szombat éjjeli bulizós szitu volt. Se előtte se utána nem találkoztunk. Nem is igen akartam, nagyon kínosnak képzeltem a szitut.
Aztán jóval később futottunk össze, pont mikor férjemmel voltam.
De szerencsére nem volt annyira kínos mint gondoltam, a srác teljesen normálisan, aranyosan köszönt.
Férjemnek azért nem részleteztem honnan ismerem. Régi ismerős és annyi.
Elmondom neki bármelyik kalandomat, de ezt nem. :D
Csak összenéztünk, de elmentünk egymás mellett, ő gyalog volt, én nem.
Emiatt újra megkerestük egymást.
Sosem voltam úgy szerető, hogy valamelyik fél közben kapcsolatban volt mással, de olyasmi sztorim nekem is van, mint az elsőnek. Csak ez kicsit kínosabb találkozás volt. Szívesen leírom, aztán ha nem releváns, akkor csak hagyd figyelmen kívül.
Régebben volt egy kavarós helyzet még az egyetem alatt. Kb. egy hónapig tartott, utána úgy döntöttünk, hogy inkább hagyjuk. Ő volt az első "barátom", de nem volt se komoly, se hivatalos kapcsolat.
Rá egy fél évre összefutottam vele véletlenül egy buszmegállóban és ha már így alakult, köszöntem neki és beszélgettünk egy kicsit, amíg vártunk. Először csak a szokásos udvariaskodós ki hogy van kör ment, majd váratlanul felhozta, hogy hallotta, hogy én összejöttem XY-nal. Mivel még friss volt a dolog és sehol se volt kitéve, meglepődtem honnan tudja. Mondta, hogy amúgy ismeri a srácot és amíg köztünk volt valami, ők még szobatársak is voltak. Nekem erről fogalmam se volt, mivel mindig ő volt nálam, mert nekem nem volt szobatársam és a nevét se mondta soha. Én őt amúgy is csak később ismertem meg.
Iszonyú kínos volt, főleg mikor még valami megjegyzést is tett erre. Azt hittem elsüllyedek, de szerencsére akkor jött a buszom és megmentett a további kellemetlen pillanatoktól.
Nem tudom elég jól átadni a szituációt, leírva lehet nem tűnik annyira vészesnek, de akkor nagyon rosszul jött ki.
Ez 4 éve volt és az említett sráccal még mindig együtt vagyunk, szóval legalább ez a rész jól alakult :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!