Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megbántad hogy vége lett a szeretőddel?
Figyelt kérdés
2020. szept. 6. 16:14
1/13 anonim válasza:
Nem. Ezek a szeretői viszonyok nem örökéletűek. Addig érdemes benne maradni amíg mindkét fél totálisan azt kapja amit szeretne.Nem érdemes kompromisszumot kötni, nem szabad megalázó helyzetbe kerülni, és nem érdemes egyoldalúan,esélytelenül szerelmesnek lenni.
2/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm 1-es válaszoló.
Nálunk ez volt a baj, csak látszólag akarta azt amit én.
2020. szept. 6. 16:38
3/13 anonim válasza:
Nálunk 2 éve tart. Most azon gondolkodom, befejezem. Csak félek, hogy nagyon egyedül maradnék. Én független vagyok.
4/13 anonim válasza:
Nálunk 7 éve tart,sosem lesz ennek vége szerintem,túlságosan kötődünk egymáshoz.
5/13 anonim válasza:
7 éve? Azta. De én js azt érzem, sosem lesz vége. Ő azt mondja, akkor ér véget, ha én kidobom. Próbáltam már, de nem megy.
6/13 anonim válasza:
Akkor sok értelme van ha próbáltad kidobni de nem ment..vagy rosszul értettem? lelkileg nem megy?
7/13 A kérdező kommentje:
Én is hónapokig őrlődtem, mire úgy döntöttem.De nálunk nem volt olyan hosszú idő 9 hónap. Most vegyes érzéseim vannak.
2020. szept. 6. 17:10
8/13 anonim válasza:
Igen, lelkileg nem megy. Sajnos olyan pasi, aki mindenben megfelelő számomra. Tudom, nagyon nem helyes, amit csinálunk. De sajnos a párja évekig tartó elytasito magatartása miatt kényszerült ebbe az egészbe. Viszont más körülmények miatt sosem kérném, hagyja el. Úgyhogy előbb utóbb véget kell neki vetni. Tudom jól.
9/13 anonim válasza:
Nem értem én ezeket a helyzeteket. Ha hosszan benneragad valaki egy szeretői viszonyban aki kapcsolatban áll azt jelenti,hogy hosszú ideje nem működik valami a kapcsolatában, a másikkal pedig ójl működik. Ilyenkor érdemes lenne elgondolkodni,hogy benne kell-e maradni, vagy lezárni és újat indítani a szeretővel...
10/13 anonim válasza:
Én független vagyok. Azzal nincs gond, nem kell lezarnom semmit. De neki ott a gyerekei, akik még kicsik. Sajnos a felesége szülés után megszunt nőnek lenni csak anya. Kezelték is vele, de semmi változás. És 2 kicsi gyereket otthagyni az anyjára csak azért, mert nincs némi életük, szerintem nagy felelőtlenség lenne. Én sem engedném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!