Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudtátok meg, hogy megcsalnak és mennyi idő után szakítottatok? Vannak itt olyanok, akik próbálták menteni, mi lett a vége? Hihető, hogy leállnak?
hihető.
az első, hogy megtaláljátok, mi vezetett oda, s mi a megoldás rá!
Az én történetem kicsit más. Nem konkrétan fizikailag csaltak meg, hanem az exem másokkal írogatott és kielégítette magát. Sejtettem valamit ezért belenéztem a telefonjába. Volt egy nagyon hosszú beszélgetésünk, azt mondta tudja hogy rossz, változni akar stb. Én meg akartam bocsátani. Teltek a hónapok és én egyre inkább halottnak éreztem a kapcsolatot. Az amúgy is törékeny önbizalmam hatalmas csorbát szenvedett. Hiába próbáltam megbocsátani, rengeteg elfolytott düh volt bennem.
Szerintem szép és nemes dolog megpróbálni megbocsátani, de nekem nem ment. Nem tudok úgy élni mellette, hogy megbízzak benne és ne szoruljon össze a gyomrom minden alkalommal mikor megszólal a telefonja. Ez volt az első komoly kapcsolatom és hatalmas leckét tanultam meg belőle: tiszteld a saját határaidat. Ha a te erkölcsi mércéd nem engedi a megcsalást (nálam a szexchatet sem engedte) akkor nem tudod magadra erőltetni az ellenkezőjét mert a belső konfliktus ami lesz belőle, fel fog emészteni
Véletlenül derült ki. Az exférjem szeretője az egyik kolléganője volt, aki házas, 2 gyerekük is van. Összefutottunk az utcán a nő férjével és ő tálalt ki nekem. Teljesen lesokkolt, álmomban sem gondoltam volna, hogy viszonya van. Régóta éreztem, hogy valami nem okés, de nem tudtam, hogy megcsal. Összetörtem. Mivel házas voltam, így próbáltam úgy hozzáállni, hogy megteszem, amit lehet. Egy kapcsolat tönkretételéhez 2 ember kell, így mélységes önvizsgálatba süllyedtem. Nem sikerült megmenteni a házasságunkat, de teljesen jól van ez így. A mai eszemmel már bánom, hogy egyáltalán megpróbáltam, azonnal el kellett volna indítani a válópert. De tényleg szó szerint sokkos állapotban voltam akkor, nem tudtam tisztán gondolkodni.
Ismerősöktől tudom, hogy azóta is kavarnak, úgy hogy a nő nem vált el, a férje háta mögött jár össze az exférjemmel. Szóval ennyit erről, hogy leállnak.
3 és fél év után derült ki, hogy megcsalt, akkor már hónapok óta űzte. Ő maga mondta el és esküdözött, hogy megváltozik. Hittem neki, elég jó színész volt. De végül is nem ment, nem tudtam bízni benne, szóval szakítottunk. Közvetlenül utána bepróbálkozott a csajnál, akivel csalt. Ezek után szerinted megbánta és változni akart? Biztos vagyok benne, hogy nem.
Nem áll le a megcsalás, miután kiderül, csak ügyesebben fogja titkolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!