Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csalják meg egyesek a párjukat nyilvánosan?
Céges bulin láttam ilyet, mindenki tudja, hogy házas, mégis más nővel csókolózik meg fogdossa mindenki szeme láttára.
Az ilyet nem eltitkolni kéne inkább, ha már megtörténik? Nem fél, hogy kiderül?
Szánalmas vagy kérdező! Inkabb azon gondolkodj, hogy mit gondolnak rólad a munkatársak hogy egy házas ferfivel fogdostatod magad es milyen jövőd van így ott ?
Különben a ferfi biztos abban, hogy ami ott törtent nem fog kiderülni, mert senki se fogja az asszonynak elmondani
Ti mi a f.aszomról beszéltek :D
Nem én vagyok a nő, én nem megyek bele ilyenbe nős férfival, de amúgy olvasni is megtanulhattok, mint írtam, céges bulin LÁTTAM ilyet. De egyetértek, hogy szánalmas, csak nem én, hanem ez a két féreg.
Oké gondoljatok amit akartok, nekem mindegy, úgyis anonim az oldal :D
De, én veszem a fáradtságot és kiírok kérdést mindenről, ez engem érdekel is, mert ellene vagyok a megcsalásnak és nem értem, miért csinálják, szoktam válaszolni is a topikban.
De oké beszéljetek nekem E/2-ben, majd továbbítom a munkatársamnak ha lesz kedvem :D
A nyílt megcsalás az egyik legmélyebb megalázása a házastársnak! Azért csinálják, mert hiányzik az intelligencia belőlük….
Ezt írom úgy, hogy voltam szerető. Nem vagyok szent, de az alapelvem az, hogy ne árts sem magadnak, sem a másiknak. Akinek ez nem megy kulturáltan, az ne szeretetőzzön, mert életeket tehet tönkre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!