Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Miért csalják meg egyesek a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csalják meg egyesek a párjukat nyilvánosan?

Figyelt kérdés

Céges bulin láttam ilyet, mindenki tudja, hogy házas, mégis más nővel csókolózik meg fogdossa mindenki szeme láttára.

Az ilyet nem eltitkolni kéne inkább, ha már megtörténik? Nem fél, hogy kiderül?

2023. jún. 13. 12:36
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
0%

Szánalmas vagy kérdező! Inkabb azon gondolkodj, hogy mit gondolnak rólad a munkatársak hogy egy házas ferfivel fogdostatod magad es milyen jövőd van így ott ?

Különben a ferfi biztos abban, hogy ami ott törtent nem fog kiderülni, mert senki se fogja az asszonynak elmondani

2023. jún. 13. 14:09
 12/19 A kérdező kommentje:

Ti mi a f.aszomról beszéltek :D

Nem én vagyok a nő, én nem megyek bele ilyenbe nős férfival, de amúgy olvasni is megtanulhattok, mint írtam, céges bulin LÁTTAM ilyet. De egyetértek, hogy szánalmas, csak nem én, hanem ez a két féreg.

2023. jún. 13. 14:11
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
Es te ha csak láttad, es nem az egyik szereplő vagy, kétlem hogy veszed a faradtsagot hogy kiírj erröl egy kerdest
2023. jún. 13. 14:13
 14/19 anonim ***** válasza:
21%
Attól meg k.vára félj, hogy kiderul , mert ha megtörtenik, azonnal repulni fogsz, h az asszony ne váljon el
2023. jún. 13. 14:14
 15/19 A kérdező kommentje:

Oké gondoljatok amit akartok, nekem mindegy, úgyis anonim az oldal :D

De, én veszem a fáradtságot és kiírok kérdést mindenről, ez engem érdekel is, mert ellene vagyok a megcsalásnak és nem értem, miért csinálják, szoktam válaszolni is a topikban.

De oké beszéljetek nekem E/2-ben, majd továbbítom a munkatársamnak ha lesz kedvem :D

2023. jún. 13. 14:16
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
Azért csinálják nyíltan,mert úgyse köpi be senki.
2023. jún. 13. 14:35
 17/19 anonim ***** válasza:
78%

A nyílt megcsalás az egyik legmélyebb megalázása a házastársnak! Azért csinálják, mert hiányzik az intelligencia belőlük….

Ezt írom úgy, hogy voltam szerető. Nem vagyok szent, de az alapelvem az, hogy ne árts sem magadnak, sem a másiknak. Akinek ez nem megy kulturáltan, az ne szeretetőzzön, mert életeket tehet tönkre.

2023. jún. 13. 23:46
 18/19 anonim ***** válasza:
73%
Hát nyilván nem sokra becsüli a házastársát és magát a házasságot sem az, aki a diszkrécióra sem ad semmit. Szerintem ilyen esetekben főleg az anyagiak miatt lehetnek együt a felek és nincs már különösebb érzelmi kötelék köztük, nem az van, hogy jaj, ha kiderül akkor nagy botrány lesz, így kisebb a vesztenivaló.
2023. jún. 14. 09:43
 19/19 anonim ***** válasza:
46%
Annyira nagy az egójuk,hogy tökre leszarják ki mit gondol.Addig míg egyszer lebuknak máshogy,akkor meg teszik az áldozatot.
2023. jún. 14. 14:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!