Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferfiak nagyobb esellyel csaljak meg a parjukat, ha a no elhagyja magat?
A szexpartner-kereső oldalak tudnák erre a legjobb statisztikát kidobni, de tapasztalataimból kiindulva rengeteg férfi jár mellékvágányon. Legalábbis, mikor fent voltam társkereső oldalakon, egy idő után mindig kibújt a szög a zsákból, hogy nem független az emberke.
Hogy miért, szerintem teljesen mindegy. Így is és úgy is gerinctelen dolog a megcsalás. Ha már nem vonzódom a páromhoz, akkor továbblépek.
Ha a párodat sportos emberként ismered, szereted meg, joggal hagy el a libidód, lehet ezt szépíteni, meg arra fogni, hogy szültem, de kinek mi a típusa. Olyan is van, hogy valakinek a husis nők jönnek be és lelankasztja, hogy a párja lefogyott.
És az ilyen epés megjegyzésekre, meg hogy jaj az ő hasa kockás egyszerűen nem is kell figyelni. Pont az ilyen nők az igénytelenek :)
Természetes, hogy változik a testünk, de egyrészt 33 éves durván fiatal még ehhez (és én 44 éves nőként kikérem magamnak, hogy 45 éveshez hasonlítsd ;)) másrészt igen, ha egy férfinál megértjük, hogy gáz, hogy sörhasat ereszt (az) , akkor egy nőnél ugyanez ciki, sőt még cikibb, mert mi lennénk a szebbik nem.
De ahogy 2-es is írja: sokszor kedvességért, figyelemért mennek félre a férfiak. Volt már nős férfi az életemben és bizony működött a kémia, de nem voltam hű de jobb nő. Viszont otthon az ilyen fásult asszony mellett megszűntek az összebújások és ritkultak az együttlétek, és ezzel együtt a meghitt pillanatok. Ha én nem vetek neki véget 1 év múlva, mert elszaladt a szekér, ma is visszajárna. Ja és igen, gyáva kilépni a kapcsolatából, de ez már legyen az ő baja
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!