Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Férfiak véleménye érdekelne....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak véleménye érdekelne. Ti reagálnátok arra, ha kiderülne hogy barátnőtök csókolózott egy másik lánnyal? Megcsalásnak számítana?

Figyelt kérdés
Úgy döntöttünk barátnők elmegyünk egy hosszú hétvégére kicsit kikapcsolódni. Hétköznapi “gondokat” hátra hagyni. Jól is sikerült sok vásárlás, közös vacsorák. Viszont este kimentünk városba bulizni s igen mint akik hosszú idő után “kiszabadultak” így elég sokat ittunk. S úgy alakult hogy egy egyik barátnőm megcsókolta a másikat s annyira normálisnak tűnt hogy én is beszálltam. Nagyon sajnálom igaz pia nem mentség de nem tudom párom hogy reagálna. (Csak csók volt)

jún. 28. 11:28
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
48%

Fordítsd meg.

Ha te megtudnád, hogy a párod más férfival csókolózott ittasan, hogyan reagálnál?

Na, ez ugyanolyan. Csak a te oldaladról.

Megcsalásnak számít, egyértelműen. Igen, a csak csók is az. Ezt miért nem tudod? Vagy akkor ha kérdés, és szerinted nem, csókoljunk már meg mindenkit össze vissza vígan. Fiúk fiúkat, lányok más fiúkat is, a te párod egy másik csajt, úgysem megcsalás. Ugye?

nov. 9. 20:04
 22/23 anonim ***** válasza:
Repülne a hűtlen féreg azonnal.
nov. 10. 10:09
 23/23 anonim ***** válasza:

Nagyon nem értek egyet azokkal akik megfordítják, hogy férfi férfi estében hogyan lenne. Nem lehet párhuzamot vonni férfiakkal!

A nőknél teljesen normális ha tini korukban csókolóznak kíváncsiságból egymással, szinte minden harmadik lány tett ilyet, teljesen normális ha kézen fogva sétálnak fiatal lányok, és teljesen normális ha együtt járnak pisilni, együtt öltözködnek a nők, férfiak ilyet nem csinálnak,a nő nő kapcsolat, ha szoros, sokkal testiesebb mint egy férfi férfi kapcsolat.

Nekem az összes partnerem csókolózott már más nővel, akkor is amikor együtt voltunk, neki ez buli volt, nekem még tetszett és izgatott.

nov. 11. 09:24
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!