Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Hogyan reagálnátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan reagálnátok?

Figyelt kérdés

Ha a szeretőtökről kiderül, hogy a második gyermeket tervezik az asszonnyal? És amikor bejelenti, hogy terhes a felesége?

Fapofával? Dühösen? Elátkoznád?:)

jan. 10. 18:43
 1/6 anonim ***** válasza:
77%
Kiröhögném
jan. 10. 18:48
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Addig is a szeretője voltam, azután is az leszek, mi a változás?
jan. 10. 18:59
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A szeretője vagyok, nem tartozik nekem elszámolással semmiért. A családja az ő magánügye.
jan. 10. 19:10
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Örülnék hogy nem engem szivat felcsinálással meg gyerekkel

Szánalmasabb lenne a feleség.

jan. 11. 23:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Megegyeztünk nincs hazudozás, se titkok. Nemrég rákerestem a feleségére. Egy friss kép volt kirakva róluk kb egy hónapos babával. Rohadt ideges lettem amiért nem mondta el, közöltem is vele. Többször szidta a feleségét mikor ő állapotos volt. A másik gyerekéről mesélt, képet is küldött. Egy idő után egyre bunkóbb volt velem, tiszteletlen. Megszakítottam minden kapcsolatot vele. Végül rájöttem hogy csak egy gyáva önbizalomhiányos, egoista. Többet nem kell foglalt ffri.
jan. 18. 18:43
 6/6 A kérdező kommentje:

5-ös sajnálom :( bár ebből az egoista stimmel, a többi nem…. Gyáva férfi nem kezd bele szeretői viszonyba…

Nekem meg állandóan dicsérte a családját, mesélte a jobbnál jobb programokat, majd a második gyerek tervét…. Kezdtem nem érteni, hogy ha ennyire szép minden, akkor minek ős neki szerető…. Értéktelennek, feleslegesnek éreztem magam. Aztán szépen leesett, hogy neki minden is kell…. Neki minden is jár…. A családi fészek, az utódok, de azért jól jön a szerető gondoskodása is, pláne úgy, hogy tudja, hogy nálam a család szent, soha nem robbantanék.

jan. 19. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!