Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a párom, azóta is gyötör a bűntudat, mit tegyek?
Már együtt vagyunk 4 éve, szeretjük egymást mindennél jobban. Az a helyzet, hogy a párom munkája miatt ki kellett költöznie külföldre, én viszont nem tudtam vele menni, ebbe nem megyek bele. Több hónapja nem találkoztunk, én pedig nagyon vágytam a kielégülésre finoman szolva.
Adott egy fiú, aki annó haverom volt. Nem éreztem semmit iránta, külsőre se tetszett. Egy nap áthívott magához, aztán egyre többet kezdtünk feljárni hozzá. Videojátékoztunk, elvoltunk, átlagos témákról beszélgettünk. Egy nap viszont elkezdett flörtölni velem, különösen sokat dicsérte a külsőmet, ebbe nem gondoltam semmit sok ideig.
Én nekem nagyon hiányzott az intimitás. És hagytam hogy tapizzon. Utána egymást kielégítettük. Minden alkalom után sírtam, persze az a fiú nem értette miért. Eszméletlen bűntudatom volt már akkor is, és ez volt az oka a hírtelen érzelmi kitöréseimnek.
Nem feküdtünk le, soha nem is akarnék mással a páromon kívül. Imádom őt, de mindennap összeszorúl a szívem amikor eszembejut ez az egész.
Nem akarom elveszíteni a párom. Soha nem tettem volna ilyet...de legalább tanultam belőle, probálom így felfogni, viszont nem érdemli meg egyáltalán hogy eltitkoljak előle bármit.
Nem tudom mit tegyek, az is sokat segítene ha valakivel tudnék erről beszélgetni itt. És igen, teljes mértékben én csesztem el.
#8 voltam
9esnek:
Nem tudnék bízni benne, megbocsátani sem.
Az egyik ilyesztő hogy ha titokban felmegy egy férfihez rendszeresen.
Másik hogy az a haverja se külsőre se jellemre nem az esete, mégsem tudott ellen állni újra meg újra, házhoz menve.
Mi lesz ha egy nagyon vonzó kolegája hajt rá? Ott még nehezebb lesz ellen állnia. Munkahelyi buli stb. Egész életében el tudja kerülni a nagyobb kisértéseket? Neki ez max közepes kisértés sem volt és megtehette volna hogy nem megy oda újra a haverjához.
Lényeg hogy nem bíznék és nem bocsátanék meg, de azért írtam hogy milyen feltételekkel bocsátanék meg, mert ha a pasija mindenképpen meg akarna bocsátani mert annyira nem tudja elengedni őt, akkor leírtam én miket javaslok.
Én hűséges leszek ha lesz párom, de sok férfi panaszkodott hogy tízből nyolc nő előbb utóbb csal. Sokan mondták hogy szinte minden nője csalta vagy elhagyta egy jobbért.
A hozzád hasonló sorozatcsalók miatt sok férfi csalja a nőjét mert nem hiszi el hogy a párja mindig hűséges lesz. Elég téged elengedni buliba vagy a haverodhoz, idézem "hagytam hogy tapizzon mert hiányzott az intimitás". Úgy megbántad, de másik napon megint mentél a f@sz miatt.
Mi a francért legyen ezek után hűséges hozzád bárki. Tipikusan az a nő vagy jaj de szeretem a párom de mások f@szát jobban, de jaj megbántam aztán megint megkivántam a f@szt. Megbocsátásra vágysz, de a haverod f@szára is vágysz.
Inkább vagyok szingli.
Bár ha csak egyszer tetted volna nekem már azzal is ki lenne a tököm mert elegem van a csalódásokból, hűtlenekből...
A pasid veled kénytelen leélni az életét ha eltitkolod előle.
Ha ti megbocsátanátok akkor sem kell lepontozni mert amit írtam tanulságos, attól függetlenül hogy megbocsátanátok e vagy sem.
#12 te vagy a példa akit mondtam. Sok férfi ha a hatodik nője csalja meg utána elveszti a hitét a hűségben és ha lesz egy normális párja, már benne sem fog bízni és lehet hogy már mindenkit csalni fog akár egyszer akár többször. Nem minden férfi ilyen.
Erről írt a #7es is. Az ilyen nők miatt nézik le a nők kilencven százalékát aztán honnan tudjam kiben bízhatok? A pasid is gondolom bízott benned. Van aki húsz évig hűséges volt és utána lett csaló.
Igen, annyira egyetértek azzal amit írtál, engem sajnos megcsaltak és eléggé eltorzított. Nekem a hűtlenség tabu volt, 30 évig, a hűtlenséget egy kalap alá vettem a gyilkossággal, pedofiliával, emberiség ellen elkövetett terrorcselekményekkel. Nekem a hűség az egy vasbeton biztos pont volt az egész életemben. Persze hallottam sztorikat, hogy mesélték nekem "hogy megcsalt az asszony/megcsalt a barátnőm", de ezeket a sztorikat én konkrétan fel sem fogtam. Mert én alapból totálisan hűséges vagyok, és sosem értettem, hogy mégis milyen úton vagy módon jöhet be egy kapcsolatba egy harmadik fél.
Aztán velem is megtörtént, elég mocskos és undorító módon csaltak meg. Kb 2 év kellett ahhoz, hogy ébredjek, 2 év szenvedés, agyalás, megannyi szakirodalom után végre megvilagosodtam, a hűség egy illúzió, nincs hűséges nő, mert a nő előbb vagy utóbb mindig keresni fogja a jobbat, a szebbet, és igazából ennyi.
Már gyerekmesének hallom azt, amikor párok mesélik, hogy hűségesek, persze, persze....illúzió.
Azóta monogám párkapcsolatot nem szeretnék, mert tudom, hogy nőkkel fizikailag, biológiailag, genetikailag nem lehet hűséges, monogám kapcsolatot kialakítani.
Azóta nem tisztelem a nőket, de nem is alázom, azóta elvetettem a családalapítást, mert a vége az lesz, hogy a nő lelép.
Szóval elmondható, hogy teljesen átformált a hűtlen fél engem. Nem akarok mégegyszer sérülni, ha lenne kapcsolatom és a páromnak nem jönne be a nyitott kapcsolat, már szrnék bele, prostiznék, meg dugnék bárkit aki engedi. Mert egyszerűen felesleges hűségesnek lenni, sajnos biológiailag képtelenség a nőkkel monogámiát kiépíteni. Ennyi, ez van. F
Tehát kevés aki mindig örökké hűséges volt és lesz, nem hagy el, nem használ ki...
Azt se tudom biztosra hogy akit választok ő kivétel e. Sokakról sose hittem volna és kiderült hogy átvert másokat pénzzel vagy hűséggel.
Arra van igényem hogy nagyon szeressen a nő és értelmes, erős jellem legyen.
Ha mindezek ellenére nagyon kiván mást akkor hajlok a nyitott kapcsolatra akár, talán.
Bár azt hiszem ha érett érzelmileg, erős jellem és komoly a lelki ismerete akkor hűséges lesz. Remélem.
A barátnőd jól bánik veled, érzed hogy szeret? Jó vele lenni? Megértem ha megbocsátottál. Végülis ez csak egy testi és érzelmi szükséglet, de ha jobban szeretett volna akkor talán nem csal meg. Ezt nem bírom elfogadni.
Ha lenne is nyitott kapcsolatom, akkor is olyannal aki sosem csalna meg az engedélyem nélkül, hogy tisztelet meglegyen.
Ha kényszerből vagy nyitott kapcsiban mert szerinted a párod úgysem volt, vagy lesz hűséges, az nem jó szerintem.
A nyitott kapcsolat megbeszélve jó, nem átverni egymást.
Kérdező, ha könnyíteni akarsz a lelki ismereteden megteheted hogy megkérsz egy nőt hogy tesztelje le a pasidat. Fokozatosan hosszú idő alatt próbálja meg elcsábítani. Ha megcsal, akkor nem különb mint te és kisebb lehet a lelki furdalásod, bár akkor sem helyes amit tettél és a következő pasidnak rosszul fog esni ha megtudja a nemrég történt múltadat.
Főleg hogy a szavaid alapján a pasid egy csodálatos ember akire mondtad hogy megérdemli, hogy semmit ne titkolj előle. Ilyet megcsalni még rosszabb.
Fiatal vagy ezért szurkolok hogy megváltozz akárhány évig tart (addig meg kezelget a haverod-csak viccelek).
Jó lenne tudni hogy a pasid megérdemelte e. Mert ha nem, akkor azt hiszem megérdemli hogy bevalld neki, aztán ha akar megbocsát. Van esély hogy előbb utóbb vissza fogja adni, de vállalnod lehetne a következményeket.
#13 ne félj, nem veszélyeztet téged az, hogy párod legyen.
Tipikus incel...
#18 kifejtenéd a véleményeidet?
Az hogy baromi sok a megcsalós ember rengeteg ismerős mondta, idegenek is mondták a neten.
Ha ez nem igaz az nagyon jó hír. Én nem tudom hány százalék hűtlen a mai világban. De baromi sok emberről derült ki hogy hűtlen volt akikről senki nem hitte volna.
Sokan mondták egy pl 5 éves kapcsolatban hogy ők sose csalnák meg a párjukat vagy hogy az ő párjuk mindig hűséges lesz. De aztán évek után megváltoztak és mégis megtörtént a hűtlenség. Van aki 25 éves kapcsolat után, van aki magányos volt mert nem volt idejük egymásra munka és fáradtság miatt, vagy nagyon fellángolt egy koléga iránt mert neki is hiányzott az intimitás.
Hiszek a kivételekben.
Szóval szivesen olvasnám a részletes véleményeidet.
Tudom hogy vannak megbízható nők is.
Ne haragudj már, de te miről beszélsz? Mi az hogy kérjen meg egy nőt, hogy csábítsa el? Hogy akkor megérdemelte? Te normális vagy? Az hogy ő megcsalta a párját ezen nem változtat, főleg mivel amikor megtette semmi oka nem volt rá, a párja semmit nem tett. Akkor min változtatna ugyan, ha szándékos elcsábítás következtében ő ugyanúgy megcsalná? Semmin. Ő nem amiatt tette mert a párja felbérelte neki azt a srácot hogy ujjazd már meg a nőm, bele megy e. Magától tette mert ő ezt akarta. Utólag minek szépítitek ezt? Meg ez a sok támogató komment is rohadt felháborító, aki szerint ez rendben van. Nem is értem komolyan mondom, hogy minek vagytok párkapcsolatban, ha ez a véleményetek. Értem, hogy ha valakit megcsalnak mint ahogy korábban írták oda a bizalom, de akkor minek vagy kapcsolatban? Minek tetteted a bizalmat? Miért nem vagytok nyitott kapcsolatban vagy jártok össze valakivel? Minek erre a kapcsolat, ha szarba se nézitek egymást. Egyszerűen ez nekem felfoghatatlan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!