Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Számotokra az is megcsalás, ha a párotok lánnyal fekszik le?
Figyelt kérdés
2024. jún. 20. 09:00
1/14 anonim válasza:
Persze, hogy az. Ha nem vagytok nyitott kapcsolatban akkor megcsalás. Mégha transzneművel szexelne (csókolózna) az is hűtlenség.
2/14 anonim válasza:
Cserebe én is lefekudnek egy fiuval
3/14 anonim válasza:
Ha ő megcsal egy nővel, akkor én is megcsalnám egy férfival. F
4/14 anonim válasza:
Igen, már a csók is az, nemhogy a szex!
6/14 anonim válasza:
Igen.
Az ilyesmi is megcsalás. Neked nem lenne az, ha a párod férfiakkal feküdne le?
8/14 anonim válasza:
Igen.
Nem csak azért, mert fordítva is megcsalásnak gondolná a lány, ha férfivel szexelnék, de persze ez a dühítő kettős mérce is szerepet játszik.
F
10/14 anonim válasza:
Amennyiben tudtom nélkül teszi és főként, ha érzelmek is közrejátszanak, akkor mindenképp megcsalás. Annyira nyitott vagyok, ha biszex és szeretné, hármasban élvezkedhetünk. De nekem sincs eszembe őt megcsalni sem nővel, sem férfivel. Itt alapvetően nem a nemeken, ill. a nemi beállítottságon van a hangsúly, hanem a másik átverésén, a külön utakon járáson. A kapcsolat akár monogám, akár nyitott, mindkét félre ugyanazon szabályok, elvásárok vonatkoznak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!