Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Mi lesz egy olyan barátinak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz egy olyan barátinak induló, külső kapcsolatból, ahol az egyik fél szerelmes lesz?

Figyelt kérdés
Egy közel 30 éves párkapcsolat hölgytagja hobbija révén sok segítséget kap egy egyedülálló embertől, aki hamarosan szerelmes üzenetekkel bombázza. A férj nem bánná a szimpla baráti kapcsolatot,de így arra kéri a feleségét, hogy szakítsa meg ezt a kapcsolatot.A feleség erre egyáltalán nem hajlandó, mondván: ő baráti szeretetet érez ez iránt az ember iránt. Kinek van szerintetek igaza?

jún. 14. 20:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Mindig így kezdődik...
jún. 14. 20:24
 2/3 anonim ***** válasza:

Mondanám hogy az számít a nő mit érez és hogyan kezeli ezt de..ha belegondolok én se örülnék, ha a párom egy olyan nővel lógna akiről tudom hogy odáig van érte.

Másfelől a legtöbb nőt az érzelmek vezérlik így szerintem nagyon rizikós ez, mert simán lehet hogy a törődés stb miatt elkezd majd ő is érezni valamit.

jún. 14. 20:44
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Ha a nőnek magától nem jut eszébe, nem erőltetném a kapcsolat megszakítását.

Amúgy szerintem imponál a nőnek a dolog, még ha nem is vallja be.

Hogy mi lesz? Körülményektől függ. Van veled közös gyereke? Mi fűzi hozzád úgy, mint senki máshoz soha? Szoktál e neki udvarolni? Alapvetően jó a kapcsolatotok?

Én mint nő, nem szeretném megszakítani teljesen a kapcsolatot, de biztos tartanám a távolságot, nehogy félreértés legyen a férfi részéről. Tehát éreztetném vele egyértelműen, hogy a nem az nem. És próbálnám arra terelni, hogy csajozzon be valakivel, ha tényleg olyan baráti a viszony.

jún. 15. 07:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!