Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi lesz egy olyan barátinak induló, külső kapcsolatból, ahol az egyik fél szerelmes lesz?
Mondanám hogy az számít a nő mit érez és hogyan kezeli ezt de..ha belegondolok én se örülnék, ha a párom egy olyan nővel lógna akiről tudom hogy odáig van érte.
Másfelől a legtöbb nőt az érzelmek vezérlik így szerintem nagyon rizikós ez, mert simán lehet hogy a törődés stb miatt elkezd majd ő is érezni valamit.
Ha a nőnek magától nem jut eszébe, nem erőltetném a kapcsolat megszakítását.
Amúgy szerintem imponál a nőnek a dolog, még ha nem is vallja be.
Hogy mi lesz? Körülményektől függ. Van veled közös gyereke? Mi fűzi hozzád úgy, mint senki máshoz soha? Szoktál e neki udvarolni? Alapvetően jó a kapcsolatotok?
Én mint nő, nem szeretném megszakítani teljesen a kapcsolatot, de biztos tartanám a távolságot, nehogy félreértés legyen a férfi részéről. Tehát éreztetném vele egyértelműen, hogy a nem az nem. És próbálnám arra terelni, hogy csajozzon be valakivel, ha tényleg olyan baráti a viszony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!