Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki folyamatosan félre tud lépni egy kapcsolatban, keresi a lányokat, alkalmakat, szervezkedik, az szerelmes valójában a nőjébe?
Figyelt kérdés
2020. márc. 19. 17:01
4/39 anonim válasza:
Szerinted??
Ha bárki számára a szerelem összeegyeztethető a "szerelmünk" megalázásával, annak komoly érzelmi fogyatékosságai vannak.
5/39 anonim válasza:
Nem az. Aki szerelmes, annak még a gondolata sem tetszene, hogy mással lefeküdjön.
7/39 anonim válasza:
Nagyon nem. Sőt... Ezzel folyamatosan alázza.
8/39 anonim válasza:
Nem az. Én ha szeretek valakit akkor nem csalom meg, főleg nem többször.
10/39 A kérdező kommentje:
Ezt privátban kaptam:
"Szia:))
Én, onnantól, hogy megismertem a párom, a mai napig csak is ő iránta vannak érzéseim:)) Mindent megteszek, hogy boldognak lássam:))
Ennek ellenére, kb 15 nővel tartottam szexuális kapcsolatot mellette. Egyik nő iránt sem volt semmi érzelmem.
A velük való szex ami szex és nem szeretkezés, annyit jelentett, mint nyári hőségben egy hideg fagyi. Akkor ott pillanatnyi élvezet és feledve.
Ugyan ezt a nők is megcsinálják:)) Szereti a párját, mondhatni imádja és a családját is, de alkalmi szexre, egyszerre négy férfit tart készenlétben:)))"
Mit gondoltok?
2020. márc. 19. 19:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!