Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki folyamatosan félre tud lépni egy kapcsolatban, keresi a lányokat, alkalmakat, szervezkedik, az szerelmes valójában a nőjébe?
Amit kaptál privátban gusztustalan, tipikus undorito mentegetozes.
Meg mi ez az idiota fagyis hasonlat? :D
Pedig a privátban válaszoló írta le a lényeget, hogy mi a különbség szerelem és szex között. Ez nem magyarázkodás, mentegetőzés, amit ír. Ezt kb úgy kell elképzelni, hogy a hevesen tiltakozók mit tennének, ha sok kapcsolat után találnának egy olyan embert, akivel nagyon jó minden, szerelmesek lesznek belé, amit mèg senki iránt nem éreztek. Aztán kiderül, hogy vagy nem jó vele a szex, vagy néhány év múlva megszűnik. A szeretet viszont megmarad. Ez esetben, akkor ki kell lépni és mondjuk szenvedni mindkét félnek, mert elveszett egy ilyen érzelmes kapcsolat? Mondjuk gyerekek is vannak, akkor menjen az egész egyből a levesbe? Vagy soha ne legyen már az életben egy jó szex? Melyik a jó választás ez esetben? Én azt mondom, hogy ez esetben nincs olyan, hogy jó válsztás, de ami legkevésbé rossz az alkalmankenti szex érzelemmentesen. Úgy, hogy a másik semmiképpen sem tudja meg, ne okozzunk fájdalmat, tudván, hogy az nekünk semmit sem jelent. Én így lennék a párommal is egy ilyen esetben. Ha velem nem jó neki a szex, de a kapcsoltunk erős nagyon érzelmileg, akkor nem fogom átnézni a telefonját stb... hogy találjak valamit benne. Nyilván ezért le leszek pontozva, de én nem pontokat gyűjteni járok ide.
35F
Kedves utolso!
Akkor valószínű szakítás történne, nem az a megoldás, hogy elmegyek felre b... Szni ,úristen.
Aki ennyivel megoldja a problémáit nem sok agya van az biztos :D
A leggusztustalanabb dolog az ha megcsalod a másikat, lehet bárhogy koriteni, hogy jajj ezert, jajj azért, attól függetlenül minden ilyen ember egy undorito hanyadek marad.
Rosszabbat tesz ha kitudodik a megcsalás mintha siman szakitana valaki.
Szánalmas.
Nem csaltak meg képzeld el :D
Lepereg rólam amiket irkalsz pláne egy ilyen embertől.
Ezen az oldalon nem csak kérdésekre hanem a válaszokra is szabadon lehet reagálni nem tudom tudtad e, ha nem, akkor mostmar tudod, ma is tanultál valamit :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!