Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És most nem tudom mi tévő legyek?
Figyelt kérdés
teherbe estem egy másik férfitól és most nem tudom mi tévő legyek, elmondjam páromnak? vagy tegyek úgy mintha tőle lenne? tudom hogy ez nagyon nem szép dolog de sajnos meg történt, vagy jobb lenne ha elvetetném?2024. jún. 16. 17:55
1/38 anonim válasza:
Hányadik hétben vagy?
Párodnak el kimondani, és ha kidob akkor viseld méltósággal.
3/38 anonim válasza:
Vetesd el, pároddal meg szakíts
Erre nem lehet alapozni egy kapcsolatot
4/38 anonim válasza:
A 4-es válaszolóval értek egyet. Bár kérdés,hogy akitől terhes lettél mit szól ehhez, tudja egyáltalán? Lelkileg biztos nagyon nehéz lesz ezt így, együtt, elviselni, de valóban a legésszerűbb megoldás ha elveteted a babát, és őszintén bevallod a párodnak mi történt. Esetleg azt is, ha meghallgatja,hogy miért... És igen, én is kérdezném ha ezt kiírod, miért kerültél ilyen helyzetbe?Rossz volt a kapcsolatod?Vagy egy váratlan helyzet hozott egyéjszakás kalandot?
6/38 anonim válasza:
Keresem de nem találom, olvastam egy felmérést ahol azt írták, hogy a házasságban/kapcsolatban születő gyerekek 1/3-a nem az apjától van, mármint nem attól akivel a nő kapcsolatban él ill aki majd apjaként felneveli. Vagyis rengeteg férfi neveli a gyerekét úgy, hogy nem is sejti, hogy nem az övé. Most, hogy ez mennyire igaz nem tudom.
De gondolom itt is az lesz.
7/38 A kérdező kommentje:
5ös a másik férfi se tudja neki sem mondtam el hogy terhes vagyok! szeretem a páromat nem mondanám hogy rossz a kapcsolatunk, de annyira részletezni nem szeretném, mondjuk úgy hogy váratlan helyzet miatt alakult így a dolog
2024. jún. 16. 18:38
8/38 anonim válasza:
Nem tartanám meg a babát. A jelenlegi párodnak mond el, a másik félnek nem törvényszerű ha csak futó kaland volt. Ha emiatt szakítotok akkor is el kell mondanod, mert ha együtt maradtok nem hordozhatod egész életedben ezt a lelki terhet.
9/38 anonim válasza:
Honnan vagy olyan biztos hogy a szeretődtől lettél terhes? Pároddal van közös gyerek? Vagy terveztétek? Mióta vagytok együtt?
10/38 anonim válasza:
Szerintem mond kérdezd meg szeretne e gyereket és ha igen akkor ne mond el neki hogy mástól van. Így a magzatot sem kell elvetetned és rendesen fel is figja nevelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!