Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
És most nem tudom mi tévő legyek?
"szeretem a páromat nem mondanám hogy rossz a kapcsolatunk, de annyira részletezni nem szeretném, mondjuk úgy hogy váratlan helyzet miatt alakult így a dolog"
Akkor egyszerűen csak viszketett a p.csád, ennyi. Edd meg amit főztél
Megbotlott, és beleesett egy álló faxba, váratlanul
Egyik ismerősöm olyan helyzetbe került úgy 8 éve, hogy volt egy egyéjszakás kalandja egy férjezett nővel. Állítólag a hölgy nem tudott teherbe esni. Viszont mégis sikerült neki az együttlétük után. A csaj nem árulta el a férjének, hogy mástól. Páran tudunk erről. A gyerek hasonlít az ismerősömre. Persze nem volt ezzel kapcsolatban vizsgálat. Azóta is beszélgetés szintjén tartják a kapcsolatot már csak a gyerek miatt is. Ami visszás nekem kicsit,hogy ha megszorul anyagilag az azóta is a házasságában élő nő, kér egy kis pénzt.Az ismerősöm pedig gálánsan küld.
Szóval, kérdező, nem vagy könnyű helyzetben. A saját lelkiismereteddel kell elszámolnod.
"a másik férfi se tudja neki sem mondtam el hogy terhes vagyok! szeretem a páromat nem mondanám hogy rossz a kapcsolatunk"
Szereted a párod, de az idegen fxszt jobban! 🤣
Hogy lehet ilyen emberekkel leélni egy életet? Élvezed az életet, jaj de jó, csak emberek mennek tönkre emiatt lelkileg akár hosszú távra.
Pont ez volt egyik félelmem. Ha párom élvezni akar, talán azt mondom hogy egészségére, de basszus legalább védekezzenek! Nem akarom más gyerekét nevelni, akárki fogja nevelni akkor is sok nyűggel jár. Mégha más is neveli, máshol lakik majd a gyerek, akkor is pénz, feladatok, gondok... Azt sem fogadnám el ha a valódi apja neveli majd. Engem akkor is zavarna ha odaszülne valakinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!