Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » És most nem tudom mi tévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

És most nem tudom mi tévő legyek?

Figyelt kérdés
teherbe estem egy másik férfitól és most nem tudom mi tévő legyek, elmondjam páromnak? vagy tegyek úgy mintha tőle lenne? tudom hogy ez nagyon nem szép dolog de sajnos meg történt, vagy jobb lenne ha elvetetném?

2024. jún. 16. 17:55
1 2 3 4
 11/38 anonim ***** válasza:
67%

"szeretem a páromat nem mondanám hogy rossz a kapcsolatunk, de annyira részletezni nem szeretném, mondjuk úgy hogy váratlan helyzet miatt alakult így a dolog"

Akkor egyszerűen csak viszketett a p.csád, ennyi. Edd meg amit főztél

2024. jún. 16. 19:25
 12/38 anonim ***** válasza:
78%
Dehogy szereted a párod, ne legyél már ennyire képmutató! Váratlan helyzet... XD
2024. jún. 16. 19:49
 13/38 anonim ***** válasza:
83%
El vetetheted nyugodtan, de hogy fogod kimagyarázni, hogy nem lehet szex? Vagy ha netalán kiderül a szeretőd, más által, hogy megcsaltad? Lehet te fogod elmondani egyszer amikor jó részeg leszel a párodnak, vagy valakinek aki elárulja neki. Nem tudhatod soha mikor derül ki a hűtlenség. El kéne mondani és ha ő meg akar neked bocsátani akkor megteszi, veled marad.
2024. jún. 16. 19:49
 14/38 anonim ***** válasza:
79%

Megbotlott, és beleesett egy álló faxba, váratlanul

2024. jún. 16. 20:03
 15/38 anonim ***** válasza:
81%
Ha már egyszer volt merszed félrebaszni akkor legyen ahhoz is, hogy felvállalod ergó elmondod a párodnak akit "nagyon szeretsz, tisztelsz". Ilyen egyszerű.
2024. jún. 16. 20:11
 16/38 anonim ***** válasza:
77%

Egyik ismerősöm olyan helyzetbe került úgy 8 éve, hogy volt egy egyéjszakás kalandja egy férjezett nővel. Állítólag a hölgy nem tudott teherbe esni. Viszont mégis sikerült neki az együttlétük után. A csaj nem árulta el a férjének, hogy mástól. Páran tudunk erről. A gyerek hasonlít az ismerősömre. Persze nem volt ezzel kapcsolatban vizsgálat. Azóta is beszélgetés szintjén tartják a kapcsolatot már csak a gyerek miatt is. Ami visszás nekem kicsit,hogy ha megszorul anyagilag az azóta is a házasságában élő nő, kér egy kis pénzt.Az ismerősöm pedig gálánsan küld.

Szóval, kérdező, nem vagy könnyű helyzetben. A saját lelkiismereteddel kell elszámolnod.

2024. jún. 17. 06:53
 17/38 anonim ***** válasza:
68%

"a másik férfi se tudja neki sem mondtam el hogy terhes vagyok! szeretem a páromat nem mondanám hogy rossz a kapcsolatunk"

Szereted a párod, de az idegen fxszt jobban! 🤣

2024. jún. 17. 17:55
 18/38 anonim ***** válasza:
64%
Mondd el mind a kettőnek és azzal maradj, amelyik akarja a gyermeket és neveljétek fel becsülettel, akkor is, ha becstelenségben fogant! A gyerek nem tehet róla!
2024. jún. 17. 18:05
 19/38 anonim ***** válasza:
0%

Hogy lehet ilyen emberekkel leélni egy életet? Élvezed az életet, jaj de jó, csak emberek mennek tönkre emiatt lelkileg akár hosszú távra.

Pont ez volt egyik félelmem. Ha párom élvezni akar, talán azt mondom hogy egészségére, de basszus legalább védekezzenek! Nem akarom más gyerekét nevelni, akárki fogja nevelni akkor is sok nyűggel jár. Mégha más is neveli, máshol lakik majd a gyerek, akkor is pénz, feladatok, gondok... Azt sem fogadnám el ha a valódi apja neveli majd. Engem akkor is zavarna ha odaszülne valakinek.

2024. jún. 17. 18:23
 20/38 anonim ***** válasza:
68%
Simán lehet hogy voltak, lesznek a párodnak is kalandjai. Én már nem annyira itélem el a hűtleneket. Igyekszem megértő lenni. Ha nagyon bizsergett a nunid esetleg megbocsátanék, de a gyereket semmiképp nem akarnám hogy megtartsd. Vagy szakítanék ha megtartod. Jogom van ezt eldönteni hogy a barátnőm ne szüljön másnak gyereket, vagy szakítok és választhat.
2024. jún. 17. 18:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!